Trump ellen uszít Kamala Harris

2024. július 31. 16:49

Arra is fény derülhetett, Biden bűne, amiért ejtették az Olümposzon, nem is a kora, habókos viselkedése lehetett.

2024. július 31. 16:49
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

Nyitókép: Elijah Nouvelage / AFP

„Nem véletlen mindezek nyomán, hogy Joe Bidennel ellentétben Kamala Harris még csak púderből sem ítélte el a Trump elleni aljas merényletet.

El is nyerte a jelek szerint a jutalmát: Alex Soros közösségi oldalán kiadta az ukázt Joe bácsi lemondatása után, hogy mindenkinek Kamala Harrist kell támogatni. A Tűzfalcsoport híradása szerint kijelentette: »a legjobb és legképzettebb jelöltünk«. Ehhez csak annyit fűzhet hozzá minden ép ítélőképességű ember: ha ő a legjobb és legképzettebb káderük, akkor milyen lehet a többi?

Meg aztán az is kezd kirajzolódni, honnan kapja az utasításokat a szélsőséges alelnök a Trump elleni vérszomjas uszításhoz. Értjük: ezért ő a legjobb jelölt. És arra is fény derülhetett, hogy Biden bűne, amiért ejtették az Olümposzon, nem is a kora, habókos viselkedése lehetett. Sokkal inkább az, hogy felhívta Trumpot és sajnálkozását fejezte ki az ellene elkövetett merénylet miatt. Főként, miután visszavonta és hibának tartotta azt a mondatát, hogy Trumpot kell tenni a célkeresztbe.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wopeti
2024. augusztus 01. 18:37
Isten óvja Amerikát a macskás nőktől!
lemez
2024. augusztus 01. 16:10
Kanalas msri nrm is titkolja hogy a transznrmüséget népszerűsiti.Ez iis férfi?
Reszelő Aladár
2024. augusztus 01. 08:13
Kamala nyomja a MP taktikát: mindegy ki csak ne Trump. Csak neki annyi az előnye, hogy a helyi Gyurcsány visszalépett és megkapta a helyi DK-t a Tisza mellé.
bajai__
2024. augusztus 01. 07:30
Nem alakulnak számunkta jól a dolgok. De várjuk ki a végét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!