Politikai gyilkosságok

2024. július 20. 08:00

Minden józanul gondolkodó ember tudja, hogy békét az akar, aki a békéről beszél, nem Oroszország legyőzéséről.

2024. július 20. 08:00
Day 1 - Republican Party presidential nominating convention
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Fotó: Brendan SMIALOWSKI / AFP

„Egészen furcsa ellentmondással terhelte meg az amúgy sem szokványosan alakuló amerikai választási küzdelmet a Donald Trump ellen elkövetett sikertelen merénylet. Azt megtanultuk az előző évszázadok történelméből, hogy a magánpénz-birodalom nem tűr olyan elnököt az Egyesült Államok élén, akit nem ők irányítanak, aki sértené érdekei­ket. Lincolntól Kennedyn át Trumpig számos eset mutatja, hogy ez a birodalomszervező erő a politikai gyilkosságoktól sem riad vissza, valahogy elteszik láb alól a nekik nem tetsző szereplőket.

Ezt is ajánljuk a témában

Elképedve figyeljük a manipulatív adagokban szivárgó információkat, nem értjük, miért nem voltak biztonságiak a tribüntől százötven méterre álló épület tetején, miért nem érdekelt egyetlen rendőrt sem, amikor a gyűlésen részt vevők közül többen is jelezték, hogy fegyverest látnak a háztetőn, egyáltalán hogyan tudta megközelíteni ez a húszéves suhanc a helyszínt egy félautomata gépkarabéllyal a hóna alatt. Soha nem fogjuk megtudni.

Ám jött az isteni beavatkozás, a deus ex machina, Trump kissé elfordította a fejét, így a magánpénz-birodalom roskadozó világrendjét támogató golyó csak a fülét lyukasztotta ki, nem a fejét loccsantotta szét. És miután életben maradt, a merénylet hatása önmaga ellentétébe csapott át, nem kiiktatta, hanem az egekbe emelte Trump népszerűségét.

Az alapkérdés ez: tud-e a háború elnyújtásával iszonyatos mértékű profitra szert tevő magánpénz-birodalom kompromisszumot kötni a háborút egy nap alatt befejezni akaró republikánus elnökjelölttel? Amennyiben igen, a világ megszabadulna a harmadik világháború fenyegető rémétől, az amerikai birodalom pedig időt nyerne arra, hogy kitalálja, miként kíván uralkodni az erőforrások felett az új világrendben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obi-wankenobi
2024. július 20. 22:29
"És miután életben maradt, a merénylet hatása önmaga ellentétébe csapott át, nem kiiktatta, hanem az egekbe emelte Trump népszerűségét." Nem ismerős ez a forgatókönyv? Idézem a 80-as évekből. "Darth! Ha engem halálra sújtasz, az erőm nagyobb lesz, mint azt te el tudnád képzelni. " A Star Wars történet írója próbálta kódolt üzenetben eljuttatni az emberekhez azt, amiben élünk, de nem értették. Most felteszed a kérdést, hogy miért volt szükség kódolni, ha el is mondhatta volna. Nagyon egyszerű! Mert a valóság senkit nem érdekel. Fantasztikus környezetben viszont emberek millióihoz jut el és csak remélték, hogy dekódolják majd. Nekem sikerült, és most megmutatom neked, miről szól a Star Wars valójában. A link beillesztését számomra letiltották, azért Videán keress rá. Videa/ Star Wars kód Első rész Videa/ Star Wars kód Második rész Videa/ Star Wars kód Harmadik rész További fontos filmek Videa/ And Game feliratos Videa/ The war on democrasy feliratos
Kovács Ubul
2024. július 20. 10:09
Megadásról beszéltek, nem békéről.
templar62
2024. július 20. 09:53
" Da pacem Domine ...." - templar chant ( a YouTube- on ).
Tasi János
2024. július 20. 08:24 Szerkesztve
Trump ugyanannak a "nemlétező világerőnek" vagy kibontva a virányelvet Rothschild bűnszervezetnek a teremtménye, mint Biden! mindkét maffiát ők futtatják. Trumpot 1992-ben vásárolta fel a Rothschild bankház szőröstül-bőröstül, mikor annak atlantic city beli kaszinóberuházásai csődbe mentek. A Rothschildok csináltak belőle ringbohócot a "saját" kaszinójában. Erről bármennyi videót megtalálhatsz! Trump fanatikus Izrael támogató, feltétlen híve Nyahú cionáci rendszerének. Felmerül a kérdés, hogy akkor mégis miért van vele bajuk? Illetve az ennél egy fokkal jobb kérdés, hogy van-e bajuk vele egyáltalán, vagy csak így építik fel a démoni figurát, aminek segítségével szintet szeretnének lépni világuralmi törekvéseik grádicsán... A merénylet megszervezett volt, eziránt nem lehetnek kétségek, de akár Trump érdekében IS megszervezhették. Magát a sebet senki se látta. Így származhat akár egy pengétől is. Mikor Trump a füléhez kapott meg is vághatta magát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!