„Biden a színpadról se tud lejönni, hogy tudna akkor egy országot vezetni?” – keményen kiosztotta a demokratákat Trump menye (VIDEÓ)

2024. július 20. 15:29

Közelebb vagyunk a harmadik világháborúhoz, mint valaha és illegális bevándorlók millióinak példátlan inváziójával állunk szemben – fogalmazott Kimberly Guilfoyle.

2024. július 20. 15:29

Nyitókép: Jacek Boczarski / ANADOLU / Anadolu via AFP

Kimberly Guilfoyle, ifjabb Donald Trump menyasszonya és a Fox News korábbi kommentátora is beszédet mondott az RNC (republikánus konvenció) harmadik estéjén – számolt be a CBS News. A portál szerint Guilfoyle „tüzes beszédet” mondott, amelyben a 2024-es választást „életünk legfontosabb választásának” nevezte, és arra figyelmeztetett, hogy Amerika Biden elnök vezetése alatt „közelebb kerül a harmadik világháborúhoz”.

A beszédében felhívta a figyelmet arra, hogy Trump egy virágzó gazdaságot és erős nemzetet hagyott hátra Bidennek. Hozzátette, hogy utódjának „ezt csak békén kellett volna hagynia és hátra kellett volna dőlnie”. „De Joe nem tudta visszafogni magát. Joe Biden nem tudja vezetni Amerikát. Saját magát sem tudja levezényelni a színpadról” – fogalmazott. 

Most az amerikaiak nyögik az inflációt, a téboly úgy terjed az iskolákban, mint a rák. Közelebb vagyunk a harmadik világháborúhoz, mint valaha és illegális bevándorlók millióinak példátlan inváziójával állunk szemben déli határainkon” 

– összegezte a demokrata adminisztráció teljesítményét. „Lázadók és fosztogatók szabadon téblábolnak, amíg Biden és a demokraták üldözik Amerika hőseit, mint például Donald Trumpot. Ez az utolsó esélyünk, hogy újra naggyá tegyük Amerikát” – mondta nagy szenvedéllyel a kommentátor. 

Az erről készült felvételt itt tekinthetik meg:

@cbsnews Kimberly Guilfoyle, Donald Trump Jr.’s fiancée and a former Fox News commentator, delivered a fiery speech during the third night of the RNC, calling the 2024 election "the most important election in our lifetime" and warning that America is moving "closer to World War III" under President Biden's leadership. #republican #donaldtrump #news ♬ original sound - cbsnews

 

 

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­k­e­­­l­d­ ­­­a­­ ­­s­z­­e­­­x­i­ ­­­p­­­u­­­n­­c­i­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
kokrowatz-0
2024. július 21. 01:41
ez nő, férfi, vagy valami ember-majom hibrid?
atti64
2024. július 20. 22:37
A MUMIA VISSZATÉR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bunyevac1964
2024. július 20. 22:00
Hajra Biden ! A leges legjobb variacio ha ő marad az elnökjelolt es a valasztas napjan leadja majd a voksat az alelnokére, Trumpra ! 😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!