„A választás ezennel eldőlt!” – Amerikában máris levonták a Trump elleni merénylet tanulságait

2024. július 15. 19:54

Egymás után ítélik el az erőszakot az amerikai hírességek.

2024. július 15. 19:54
TRUMP, Donald

Fotó: MTI/EPA/C. J. Gunther

Az egész Egyesült Államokat lázban tartja a Donald Trump elleni merénylet, az ismert emberek egymás után fejezik ki együttérzésüket a korábbi elnökkel, illetve ítélik el az erőszakot.

Arról korábban már beszámoltunk, hogy a világ vezetői sorban álltak ki Trump mellett, még a politikai ellenfelei is elítélték a történteket és jobbulást kívántak a republikánus elnökjelöltnek.

Ezt is ajánljuk a témában

A politikusok mellett a hírességek is kifejezték véleményüket, Elon Musktól kezdve előadóművészeken át egészen ismert médiaszemélyiségekig.

Ezt is ajánljuk a témában

Az amerikai republikánus politikus, Vivek Ramaswamy köszönetet mondott Istennek, hogy megóvta Trumpot a tragédiától.

Elon Musk azt írta a merénylethez fűzött videójához, hogy teljes mellszélességgel támogatja Trump elnököt, és bízik a gyors felépülésében.

A JPEGMafia névre hallgató rapper tömören fogalmazott: szerinte ez a választás már eldőlt.

Egy másik ismert rapper, 50 Cent egy humorosnak szánt mémmel biztosította együttérzéséről Donald Trumpot, amellyel az első albumára utalt.

Elon Muskhoz hasonlóan az amerikai színész, Jim Caviezel is azt írta:

Teljes mértékben támogatom Trumpot az Egyesült Államok elnökeként!

A népszerű zenész Kid Rock egy nyílt vízen rögzített videót tett közzé, amelyen ingerülten úgy fogalmaz:

„Ha Trumppal baszakodsz, velem baszakodsz!”

Az előadó egyébként 50 ezer dollárral támogatott egy online adománygyűjtést, amely a Trump elleni merénylet alatt meghalt vagy megsebesült embereket és családjaikat támogatja.


Az amerikai sztárkommentátor, Jackson Hinkle sokatmondó posztot közölt, amelyben azt írja Donald Trump és Robert Fico fényképe mellé:

Ha megpróbálod megakadályozni a harmadik világháborút, megpróbálnak megölni!”

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­­­k­e­­l­­d­ ­a­­ ­­­s­z­e­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
petronius50
2024. július 16. 05:59
"Ha megpróbálod megakadályozni a harmadik világháborút, megpróbálnak megölni!”" Nagyjából ez a lényeg. Óriási a tét és még ne írjuk le a demokratákat. Amilyen aljasak (hasonlóan az európai csicskákhoz) lesz még szemétkedés, ettől ne legyenek kétségeink. Mindenesetre ez a balul sikerült merénylet nagymértékben segítheti Trump győzelmét, ami vízválasztó lehet.
iphone-13
2024. július 16. 04:57 Szerkesztve
VESSZENEK A GLOBALISTA ROHADÉKOK! HAJRÁ TRUMP! ALIG VÁROM, HOGY VISSZA JÖJJÖN!
Beszélgető
2024. július 16. 04:34
Amerika fortyog, dühöng. Most kiderül, hogy az egész woke, blm, lmnopq szarság csak a rájuk lett kényszerítve. Minden megfenyegetett, bekussoltatott ember arra vár, hogy kihátráljon a buzilobbi szorításából! Most szakad a gát! Viszi az áradat a szar ideológiát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!