A románok kiakasztották a sztár DJ-t, sietve távozott a színpadról

2024. július 06. 22:33

A szervezők Instagramon reagáltak a történtekre, kemény üzenetet küldtek a lemezlovasnak.

2024. július 06. 22:33

Nyitókép: képernyőfotó

A világhírű holland DJ, Hardwell fellépése lett volna a bukaresti SAGA Fesztivál egyik fő attrakciója, azonban a lemezlovas tíz perccel a show kezdete után megszakította a műsort, majd egy rövid időre eltűnt. Mikor visszatért, arról beszélt a közönségnek, hogy nem tudja folytatni a fellépést, mert 

a fesztivál szervezői nem fizették ki a gázsiját.

Dj Hardwell arra is panaszkodott, hogy a technika sem volt megfelelő. Végül a SAGA-t a „legrosszabb fesztiválnak” nevezte – számolt be a botrányról a G4Media.

„Mindent megtettünk, amit csak tudtunk”

A szervezők az Instagramon reagáltak a történtekre. Mint fogalmaztak, „nos, Hardwell, sajnáljuk, hogy Rita Ora, Sickick, Loreen és az összes DJ az öt másik színpadon lehetőséget kapott a fellépésre a SAGA első napján, te pedig nem. A felszerelés egészen Hollandiából utazott el egészen idáig, akárcsak te”. 

Hozzátették, 

minden technikai problémát gyorsan kijavítottunk volna, ha adtatok volna rá lehetőséget,

és nem állítottátok volna le ilyen gyorsan az előadást. Mindent megtettünk, amit csak tudtunk, hogy eleget tegyünk a kéréseiteknek, beleértve a fizetési megállapodásokat is”

„Elnézést kérünk a rajongóinktól (és a tietektől). Nagyon szerettek volna végre a bukaresti színpadon látni benneteket. Minden jót kívánunk!” – zárták a bejegyzésüket.

DJ Hardwell villámgyors távozásáról videó is készült, melyet alább tekinthet meg:

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. július 11. 06:45
Egy Aux kábel meg egy Revolut számla. Ennyi kell egy lemezlovasnak.
Nimril
2024. július 07. 01:07
A román kultúrfölény!!! :D Üzemanyag legalább maradt a kocsijában? A lopás ugyanis saját miniszterük szerint is a "román kultúra" része. :D
backstablive
2024. július 07. 01:01
Hollandi-Bocskordia 3-0 emlèkszunk?
Johogy
2024. július 07. 00:34
Oruljon hogy a benzint nem szippantottak le a kocsijabol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!