Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

„Menő!” – mutatjuk a rendőrautót, ami még Elon Musknak is tetszik

2024. június 19. 08:35

Bár nem bűnözőket fognak hajkurászni vele, az új járgány emelni majd a helyi rendvédelmi erők presztízsét a tervek szerint.

2024. június 19. 08:35
null

Nyitókép forrása: A dubaji rendőrség X-oldala

A Tesla Cybertruckkal is kibővült a rendőrségi flotta Dubajban. A hatóságok ugyan szűkszavúan számoltak be az új gépjármű beszerzéséről, Elon Musk azonban kellő reklámot csinált nekik (is), amikor „Menő!” jelzővel megosztotta az X-oldalán a járműről készült fotókat – írta meg a vezess.hu.

A dubaji rendőrség közleménye alapján azonban úgy tűnik, hogy a Cybertruckot elsősorban nem bűnüldözésre használják majd.

Sokkal inkább marketing- és PR-célokra fogják használni, egyfajta „látványosságként”. Ennek megfelelően főként a népszerű turisztikai helyszíneken lehet majd találkozni az elektromos pick-up-al, amely a helyi rendőrség hagyományos, zöld-fehér dizájnját kapta.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sándor Hangonyi
2024. június 19. 12:08
...egy cipős doboz ehhez képest formatervezési bravúr...és messze felülmúlja egy Kínai fedeles szappantartó...avagy egy társasházi szemetes konténer formavilága...az egy főre jutó " "E-járgány" formatervező hülyék száma tömegeket képvisel...végül is tán ki lehet majd bírni, hiszen elmúlik, mint a nátha...
antal-2
2024. június 19. 11:11
Micsoda mérnöki teljesítmény. Pininfarina lehúzhatja magát!
auditorium
2024. június 19. 10:28
Meg kell adni a karhatalomnak a megfelelő gyors és kitúnő autókat. Amikor az ol. antifanőt szállitották ide-oda, elégtétellel vettem tudomásul hogy korszerű MERCEDES autóban szállitották, ezt mutatta az itteni TV-hiradó, tehát nem lehet rá panasz, nem régi Zsigulival vagy kicsi Suzukival.
Jose
2024. június 19. 09:59
Ez az autó versenyben van. A világ legrondább kocsija címért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!