Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Itt a nagy találkozás: Orbán Viktor és Zelenszkij egyeztetett Brüsszelben (VIDEÓ)

2024. június 28. 07:06

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi lehetett a téma a két vezető között, de a felvételen az látható, hogy nagy átéléssel beszéltek egymással.

2024. június 28. 07:06
null

Nyitókép forrása: A MAKS 24 TikTok-oldala

Az Európai Unió csúcstalálkozóján újra személyesen találkozott egymással Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. A magyar kormány nem kívánja támogatni Ukrajnát az oroszok ellen vívott háborúban, inkább a békés rendezést szorgalmazza, ezért már régóta feszült a viszony a két ország között.

Így nem csoda, hogy jelentős sajtófegyelem kísérte a két vezető egyeztetését

– írta meg a Portfolio.

Ukrajna szerint jelenlegi politikájával Magyarország az oroszok álláspontját képviseli. A két ország vezetői között több más ügyben voltak nézeteltérések, 

mint például a kirekesztő ukrán nyelvtörvény kérdésében.

A brüsszeli csúcstalálkozón Orbán Viktor odament a helyén ülő Zelenszkijhez, és váltottak néhány szót. A találkozóról készült felvételen látható, amint a magyar kormányfő széles gesztusokkal beszél Zelenszkijhez, aki szintén hasonló módon reagál. A párbeszéd során mindkét fél nagyívű kézmozdulatokkal kísérte a mondandóját. Mivel egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi is hangozhatott el, a találkozót követően a sajtóban rögtön beindultak a találgatások.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi lehetett a téma a két vezető között, de a felvételen az látható, hogy nagy átéléssel beszéltek egymással.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. június 29. 00:51
A zsírdisznó csicska újabb parancsokat kapott a zsidó bunkergoblintól. Este le is szopta. Ismét. A kárpátalja magyarokra meg szarnak magasról.
Janika50
2024. június 28. 18:26
V, Zelenszkij-Zselé, mint Európa elsőszámu vezetője, -mit Európa, az Atlanti világ- mint már irogattam, Újkazár világcsászár miröl is beszélhetett a Miniszterelnökünkel? Lehet találgatni, én nem fogok. Téma persze van bőven, csak az európai értékek elsőszámú megtestesitóje, Ukráááíííííne nem tesz semmit, hogy megszünjön a nézeteltérés. Mivel szerintük kizárolag csak nekik lehet igazuk és értünk harcolnak. Nekünk meg kötelességünk eltartani őket. Az unióval együtt.
sexykitty-101
2024. június 28. 18:16
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­k­­­e­l­d­ ­­a­­­ ­­s­­z­e­x­­i­­ ­­­p­­u­­­n­­c­­­i­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Csigorin
2024. június 28. 18:14
pl hogy te meg mi a faszt keresel itt, ahol nem is vagy tag? menje haza az anyadpicsajaba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!