Zaklatni próbált egy nőt a migráns, leszedték a vonatról, elcsapta egy szerelvény, leszakadt a karja

2024. május 15. 22:27

A tunéziai férfi ellen nyomozás folyik a szexuális zaklatás ügyében.

2024. május 15. 22:27
Sebastian Gollnow / DPA / dpa Picture-Alliance

Nyitókép: Sebastian Gollnow / DPA / dpa Picture-Alliance

Egy tunéziai migráns szexuálisan zaklatott egy fiatal nőt vasárnap reggel Stuttgart városában a vonaton. A többi utas a nő segítségére sietett, és leszállították a migránst a következő állomáson. A férfi verekedni kezdett egy másik személlyel a peronon, amelyet követően a zaklató a sínekre zuhant, ahol elütötte őt egy érkező szerelvény – írja a Daily Mail. 

A tunéziai férfit kórházba vitték, ahol amputálni kellett az egyik kezét. 

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miként esett a tunéziai férfi a sínekre. A rendőrség átfésüli a peronról és a vonatról készült videofelvételeket, hogy megállapítsa: a férfiak közötti fizikai összetűzést kizárólag a nő szexuális zaklatása váltotta-e ki, vagy pedig egy korábbi vita okozta. Vizsgálatot indítottak a szexuális zaklatás miatt és súlyos testi sértés okozásának gyanúja miatt is. Arról nem számoltak be, hogy a zaklató milyen állapotban van, de úgy tudni, hogy még mindig kórházban van.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. május 16. 12:46 Szerkesztve
A Jóisten karlevágásra ítélte. Az ítéletet azonnal végre is hajtotta az érkező vonat útján.
evpus
2024. május 16. 11:02
Nagyon helyes!
2024. május 16. 10:32 Szerkesztve
Találkozott az az égi igazságszolgáltatással. Isten fogadott Tunéziából...
Swansea2688
2024. május 16. 10:26
Azt hiszem, erre mondják, hogy instant karma. El kéne terjeszteni közöttük, hogy Allah az egyik kéz levágásával bünteti a szexuális zaklatást...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!