Vérfagyasztó felvétel: autómosót bombáztak szét az oroszok (VIDEÓ)

2024. május 27. 19:46

„Egy nyílt autómosó különösen fontos katonai célpont. Oroszország terrorállam” – írta Vitalij Kim, a mikolajivi terület kormányzója a csapásra reagálva.

2024. május 27. 19:46

Nyitókép: képernyőfotó/YouTube

Oroszország a mikolajivi területen hajtott végre rakétacsapást, melynek során egy autómosót ért találat. Jelentések szerint a robbanásban három civil életét vesztette, míg hatan különböző súlyosságú sérüléseket szenvedtek. „Egy nyílt autómosó különösen fontos katonai célpont. Oroszország terrorállam” – írta Vitalij Kim, a Mikolajivi terület kormányzója a csapásra reagálva. A támadás utáni állapotokról és a mentésről az ukrán katasztrófavédelem egy videót is közzétett: 

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. május 28. 07:19
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
monuskaroly
2024. május 27. 22:53
A reptér szétlövése jobb hír volt!!!
monuskaroly
2024. május 27. 22:50
Hoholok!!! Akkor most koszos autókban pusztultok el?
kepiblanc
2024. május 27. 22:01
"B_kanya 2024. május 27. 21:15 • A zaporozsnyei reptérről? Bár egy dipól sem mozdult el, valaki már statikusra itta magát." És mi a lófaszt kezdenek a dipóllal, majd nyalogatják a kábeleket a végén?! :D Agy is kéne, csak azt meg telibelötték és el kell bontani az épületeket. A hátországban amugy minden rendben, fejlesztések folyamatban egy csomó új projekt van. :P Katonai költéseket is mindenki komolyan veszi, még túl is teljesiti, szóval egész jól haladnak a dolgok. :D És nálatok?! Gondolom izzadnak már a szövegirok, ki kell találni, hogy kéne a végén eladni, hogy vesztettünk 500 ezer vagy 1 millió embert, de nem nyertünk semmit. Kérdés mikor lesz palotaforradalom, ugy lesznek vele hamarosan, hogy ha eléri az 1-2 millió főt a veszteség, akkor akár még forradalom is lehet majd belőle. :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!