Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Rendkívül értékes brit járművet zsákmányolt az orosz hadsereg

2024. május 19. 08:07

Az FV104 Samaritan típusú járművet evakuálás során vetik be.

2024. május 19. 08:07

Nyitókép: Wikipédia

Oroszország azt állítja, hogy egy „nagyon értékes” brit gyártmányú járművet zsákmányolt a harctérről – számolt be a Sky News. A védelmi minisztérium a Telegramon közzétett bejegyzésében azt írta, hogy

az FV104 Samaritan evakuációs járművet lefoglalták, de javításra szorul.

A bejegyzés szerint a jármű elég nagy ahhoz, hogy négy embert evakuáljon és kétfős személyzetet szállítson. Azt írták, hogy „nagyon értékes, és ritka gyűjteményi kiállítási tárgyként” lehetne használni. Megosztottak egy videót is a járműről, de a Sky News nem tudta ellenőrizni, hogy az valóban egy FV104 Samaritan-e. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falióra tábornok
2024. május 20. 16:14
aszongya a névtelen istenbarma: "Rendkívül értékes" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nempolitizalok-0
2024. május 19. 17:58
Attól, hogy régi, pont attól simán lehet értékes. Az Abramsokat az orosz nézők már unják, ilyen pedig van összesen egy db, úgy, hogy angliában is eleve ritka. Nem ismerem, nem is nézek utána, de ha az orosz azt mondja, hogy értékes, akkor az értékes. Ha régi, akkor azért.
Bell & Sebastian
2024. május 19. 15:19
Meg kellene kínálni kolbásszal, hogy kiderüljön, melyik az eleje? Pulinál bevált trükk.
Akitlosz
2024. május 19. 15:08
"Megosztottak egy videót is a járműről" A Mandinernek ez nem sikerült. Hoppá helyett már megint nekem kell dolgoznom. https://www.youtube.com/watch?v=BpAKJtIYV7c
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!