Ilyen az élet Oroszország legbrutálisabb börtönében, ide kerülhetnek a moszkvai terroristák (VIDEÓ)

2024. április 08. 08:02

Sokan mondják, hogy a Fekete Delfinnél a halál is jobb.

2024. április 08. 08:02
null

Nyitókép: Youtube-képernyőkép

 

A moszkvai terrortámadás elkövetőire biztonsan életfogytig tartó börtönbüntetés vár, amelyet a Fekete Delfinben is letölthetnek. Az intézmény Oroszország legbrutálisabb börtöne, ahol kannibálokat, pszichopatákat és sorozatgyilkosokat is tartanak fogva – írja a Magyar Nemzet

Jelenleg elég komoly vita zajlik Oroszországban arról, hogy visszavezessék-e a halálbüntetést, mert sokan szeretnék ezt a moszkvai terrortámadás elkövetőinek. Ugyanakkor a Fekete Delfinbe senki sem szeretne bekerülni” – mondta a lapnak George Spöttle biztonságpolitikai szakértő. 

Az 1773-ban épített börtönben a legerőszakosabb rabok töltik büntetésüket. Az intézetből még soha, senki nem szökött meg. 

Sokan mondják, hogy még a halál is jobb, mint ott raboskodni, hiszen pszichopaták, sorozatgyilkosok, kannibálok közé kerül az, akit oda helyeznek. 

Szűkösek a helyek, négy és fél négyzetméterre három ember jut, és nem lehet tudni, hogy az, aki egy cellában van bent az emberrel, éjszaka akar-e enni belőle” – mondta a szakértő. „Elképesztő a fegyelem és a szigorúság. Egész nap megy a világítás, hogy senki se aludhasson rendesen, és 15 percenként szúrópróbaszerű ellenőrzések vannak a cellákban, így elképzelhető, hogy egy éjszaka alatt háromszor-négyszer ébresztik fel az embert. Ez a börtönben azért is fontos, mert elkerülhetőbbé teszi az intézményen belüli erőszakot” – tette hozzá. 

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. április 09. 16:30
El nem hiszem, hogy Oroszország legkeményebb börtöne elött egy Disney-delfin szobor van! 😁
balbako_
2024. április 08. 14:45
Ide kell majd küldeni Ilaria Salist, hogy egy pár évig tanulmányozhassa milyenek az igazán rossz börtönviszonyok.
Jajdejónekünk
2024. április 08. 10:53
Ez legyen a legkisebb bajuk; ennél sokkal gázabb hely lesz a végállomás, amikor meghalnak.
antal-2
2024. április 08. 10:33
Állítólag az Arbeit macht frei! tábla mintájára egy rózsaszín Helló Kitty! felirat van a böri bejárata felett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!