Ez az egész nagyon hasonlít egy amerikai kampányra – lebuktatták Magyar Pétert

2024. április 08. 11:24

A politikai szakértő véleménye szerint a baloldal új sztárjának nem lehetett elegendő pénze a tüntetésekhez, és vélhetően az Egyesült Államok próbál létrehozni egy új ellenzéki erőt, mielőtt még Donald Trump hatalomra kerülne.

2024. április 08. 11:24
null

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

Az Egyesült Államok megpróbál új ellenzéki erőt létrehozni Magyarországon a novemberi elnökválasztás előtt, amely segítene bizonyos amerikai köröknek nyomást gyakorolni a magyar kormányra, ezért finanszíroz kormányellenes gyűléseket – mondta Georg Spöttle politikai szakértő a Ria Novosztyinak.

Ez az egész nagyon hasonlít egy amerikai kampányra. Azokhoz a rendezvényekhez, amelyeket Magyar Péter szervezett, több százmillió forint kell, neki nincs ennyi pénze

– jelentette ki Spöttle, aki azt is felidézte, hogy Magyar Péter maga vallotta be, közvetítőkön keresztül tartja a kapcsolatot David Pressman nagykövettel.

A szakértő megjegyezte, Amerika hosszú távú változásban érdekelt Magyarországon, most viszont kevés ideje maradt arra, hogy létrehozzon egy új ellenzéket, hiszen a jelenlegi erőviszonyok alapján úgy fest, Donald Trump megnyeri a tengerentúli elnökválasztást.

Spöttle hangsúlyozta, Magyar Péter pontosan ugyanazokat mondja, amit az ellenzék már régóta, semmi újat, ráadásul az ellenzéki pártok is félnek tőle, mert szavazóikat maguk mellé csábíthatja.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:53
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­g­ö­s­ ­­l­­á­n­­y­­o­­­k­­ ­­v­­­á­r­­n­­a­­­k­­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Csubaka
2024. április 08. 23:48
Mr. Présember megmondta: https://hvg.hu/itthon/20240314_pressman-mi-nem-fogunk-kivarni-az-orban-kormannyal-kapcsolatban
pethoz-2
2024. április 08. 14:44
Georg Spöttle megint tűpontos!
KovG_1
2024. április 08. 14:23
Ezt eddig is tudtuk. Ideje lenne lépni, mert döbbenetes, hogy a CIA és leányvállalatai továbbra is millió számra locsolják a dollárokat az ellenzékbe, és szervezik a puccsot. Végre komolyan kéne venni a dolgot, mert a rohadékoknak közel 80 éves tapasztalata van puccsok szervezésében. És mindenkit hazaárulás vádjával le kell tartóztatni, aki bármelyik külföldi titkosszolgálattal, állami szervezettel összejátszik, pénzt fogad el tőlük. Akadályozzuk meg, hogy itt is Majdant csináljanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!