Szánthó Miklós: A 2024-es CPAC Hungary-n meg kell mutatnunk, hogy nem vagyunk egyedül

2024. február 04. 19:08

2024 fontos év lehet a jobboldal számára az Alapjogokért Központ vezetője szerint.

2024. február 04. 19:08

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója Amerika egyik legnézettebb csatornájának, az OANN-nek adott interjút. A főigazgató a műsorban kiemelte, hogy a hazánkat jelenleg érő európai uniós támadások egyik megoldása lehet az áprilisban Magyarországon megrendezésre kerülő CPAC Hungary, ahol az amerikai és európai konzervatív erők közösen tudnak majd fellépni – írta meg az Origo.

2024 fontos év lehet a jobboldal számára az Alapjogokért Központ vezetője szerint.

Idén az a tervünk, hogy akcióba lépünk, hogy woke-irtók legyünk, és még az európai parlamenti választások előtt lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben, és remélhetőleg Washingtonban is, mert reméljük, hogy egy új vezető a Fehér Házban, valószínűleg Donald Trump, képes lesz újra stabilitást és békét hozni a nyugati civilizációba

– mondta Szántó Miklós, majd hozzátette, hogy „amit az Európai Unió és Brüsszel tesz Magyarországgal, az nyilvánvalóan zsarolás, ami tisztán politikai és ideológiai okokon alapul”.

A főigazgató a műsorban arra is kitért, hogy miért nincsenek Hamászt támogató tüntetések Magyarországon. Álláspontja szerint ennek alapvetően az az oka, hogy Magyarországon sem Izrael-ellenes magatartás, sem pedig tömeges illegális migráció nem tapasztalható.

A baloldali nyomás ellenére a jobboldali magyar kormány, amikor kellett, lezárta az ország határait és úgy döntött, hogy Magyarország maradjon a magyaroké

– tette hozzá Szántó.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Massimiliano Prospero dArco
2024. február 05. 11:02
Márki-Zay Péter min.elnök jelölt Úr is megmondta, hogy a fidesz tele van melegekkel...
Massimiliano Prospero dArco
2024. február 05. 11:01
coming out-olj mikike, neked semmi mást nem kéne már tenned. borzasztó látni a vergődésed, amit az elfojtott homoszexualitásod okoz... találsz pár férfit azt általad magasztolt pártban, akik biztos buknak a szőrös fejedre...
Pelso j.
2024. február 05. 06:05
Persze, hogy nem vagytok egyedül. Pl veletek van Fico, meg a Dodik, akinek 45 milliárd "kölcsönt" adtatok a magyarok pénzéből. A CPAC bohóckodás költségét meg dobjátok össze saját zsebből, nektek fontos a bazári cirkusz, másnak nem.
SimplyRed
2024. február 04. 21:47
És ezúttal is piros zokni lesz rajta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!