Spanyol zsoldosok ölhették meg az áruló orosz pilótát

2024. február 21. 22:01

Maxim Kuzminov golyók lyuggatta holttestét egy mélygarázsban találták meg február 13-án a dél-spanyolországi Villajoyosa kisvárosában, nem messze Alicantétól.

2024. február 21. 22:01
null

Spanyolországban végezték ki az ukránokhoz átszökött orosz pilótát – írtuk hétfőn Maxim Kuzminov haláláról beszámolva. Kuzminov az ibériai országban, hamis dokumentumokkal, álnéven élt 2023 nyári szökése óta. Tettét az is súlyosbította, hogy átadta az ukránoknak az általa vezetett Mi-8-as helikoptert, amiért 180 millió forintnyi eurót kapott. 

Ukrán és spanyol médiajelentések szerint a férfi golyók lyuggatta holttestét egy mélygarázsban találták meg február 13-án a dél-spanyolországi Villajoyosa kisvárosában, nem messze Alicantétól.

Szerdára arról is megjelentek találgatások, hogy pontosan kik is állhattak a kivégzés mögött.

Ezt is ajánljuk a témában

A helyi rendőrség képviselői arról számoltak be, hogy a gyilkosság helyszínén szinte semmilyen bizonyítékot nem találtak: se DNS-mintákat, se nyomokat, se más bizonyítékokat. Telegram-csatornákon most az a hír járja, hogy a nyomozás szerint megbízásból, spanyol zsoldosok ölhették őt meg, vette észre az Index.

Azt, hogy kinek a megbízásából, nem nehéz kikövetkeztetni: az orosz állami televízió ősszel jelentett arról, hogy az orosz titkosszolgálat megbízást kapott a „hazaáruló” megölésére.

Nyitókép: X, képernyőmentés

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patópál
2024. február 22. 09:27
Képzeljük el egy pillanatra, hogy egy ukrán átgurul a legmodernebb amerikai tankkal a ruszkikhoz, felveszi a 30 ezüstöt, aztán távozik a Bahamákra. Azt is megtalálnák hamar.
lacika-985
2024. február 22. 07:42
Hát igen , ez az árulók sorsa - nem ártana a többinek magába szállnia és menekülnie jó jó messze - Magyarországról is .
Ehetős Odó
2024. február 22. 07:28
Így járt.
Galerida
2024. február 22. 07:26
Ez is azt mutatja, hogy Hazát árulni csak magasabb szinten szabad! A mi vezető kommunistáink ágyban, párnák között haltak meg, gazdag örökséget hagyva gyermekeikre és nem szaros 180 milliót.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!