Kudarcba fulladt az ukrán akció – egy egész osztagot likvidáltak az orosz tengerészgyalogosok

2024. február 29. 08:39

Az ellentámadás részeként, az ukrán különleges erők megpróbáltak partra szállni Herszon megye oroszok által ellenőrzött Tendrivszka szigetén.

2024. február 29. 08:39
10th Mountain Assault Brigade 'Edelveys' Operates In Bakhmut District

Az utóbbi napok háborús hírei az orosz csapatok előrenyomulásáról és területszerzéseiről szóltak. Ez a tendencia az utóbbi pár órában is folytatódott, ugyanis az orosz haderő tovább tudott haladni Avgyijivkától nyugatra, ezáltal újabb három települést elfoglalva. Ugyanakkor az ukránok is ellentámadásba kezdtek Krasznohorivkánál, és sikerült is az oroszokat kiszorítani a településről – írta meg a Portfolio.

Az ellentámadás részeként, az ukrán különleges erők megpróbáltak partra szállni Herszon megye oroszok által ellenőrzött Tendrivszka szigetén.

Az akció azonban meglehetősen rosszul végződött, ugyanis az orosz tengerészgyalogosok már vártak rájuk és az egész osztagot likvidáltak.

Katonai jelentések szerint az orosz tengerészgyalogosok tüzet nyitottak az ukrán különleges egység hajójára. Az orosz védelmi minisztérium az akció kapcsán négy hajó elsüllyesztését, valamint 20 ukrán katona likvidálását jelentett be. Továbbá, hogy sikerült egy hadifoglyot is ejteniük.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 Nyitókép: Kostya Liberov / Libkos via Getty Images

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. március 05. 20:37
"recipkoki 2024. február 29. 12:06 Az Avdiivkáért vívott harcokban mindössze egy hét alatt több mint 5000 orosz katona halt meg " Ez is jól öregedett a legkreténebb czippelferitől.
lajajakab11
2024. február 29. 17:12
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
recipkoki
2024. február 29. 12:06
Mi van kreténkeltetű mandi ezt átvettétek maszturbáltatni a szoponcokat a FideSSes tulaj Porfoliótól : Egyelőre nem hivatalos jelentések Az orosz győzelem ára az Avdiivkáért vívott csatában Csak egy tény, hogy megértsük, mekkora harc az Avdiivkáért egy húsdaráló: A Bahmutért folytatott harc teljes ideje alatt (1,5 év) 30 000 orosz katona vesztette életét (nem teszünk különbséget Wagnert és a reguláris orosz hadsereg között). Az Avdiivkáért vívott harcokban mindössze egy hét alatt több mint 5000 orosz katona halt meg . Saját népek népirtása: hústámadások szervezése a fronton, orvosok mozgósítása és a fogyatékkal élők megfosztása a nyugatról érkezett nélkülözhetetlen gyógyszerektől, a repülőgép-balesetek számának növelése a nyugati repülőgép-alkatrészek hiánya miatt, és országa Kínának való értékesítésének folytatása höhöö..
orokkuruc-2
2024. február 29. 12:00
Istenem.. Szerencsétlenek sejthették, hogy a halálba küldik őket. Olyan szörnyű!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!