Hatalmas orosz konvojt videóztak a Krím-félszigeten

2024. február 23. 18:55

Ezek 1975 előtt gyártott szovjet korabeli harckocsik, amelyeket Oroszországban már kivontak a forgalomból.

2024. február 23. 18:55

Az Atesh partizánmozgalom ügynökei a Telegram-csatornájukon közzétett bejegyzés szerint dokumentálták, hogy jelentős mennyiségű orosz tank érkezett a megszállt Krímben lévő Jevpatorija vasútállomásra – írta meg a Kyiv Post.

A partizánok videókat tettek közzé, kiemelve, hogy „az ukrán fegyveres erők sikeres akciói a fronton arra kényszerítik a megszállókat, hogy kimerítsék tartalékaikat”. A partizánok szorosan figyelemmel kísérték a tankok kirakodását a jevpatorijai Tovarna állomáson.

A kirakodás után több mint 30 T-62-es harckocsit számoltak meg. 

Ezek 1975 előtt gyártott szovjet korabeli harckocsik, amelyeket Oroszországban már kivontak a forgalomból. „Egyébként nem várható, hogy ezek a tankok mindegyike eléri a frontvonalat” – tették hozzá.

A Jevpatorijában végzett megfigyeléseiken kívül a partizánmozgalom ügynökei megfigyeléseket végeztek a krími Hvardiiské faluban, ahol felfedezték egy sor orosz haditechnikai eszköz tárolási helyét. 

A felvételt itt tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Képernyőfelvétel

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. február 24. 17:26
Az oroszok csak egyetlen vonatra is több tankot tesznek, mint amennyi a teljes magyar haderőnek van.
Stingary76
2024. február 24. 11:20
Le volt tárolva nekik, pont ilyen helyzetekre. Egyébként másod és harmad vonalban használják ezeket, illetve az elfoglalt részek terület biztosítására.
lajajakab11
2024. február 24. 07:19
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
mexmax
2024. február 23. 22:15
ezt rosszul látták, ezek nem tankok , hanem mosógépmotoros gyalásók...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!