Bosnyák-magyar tömegverekedés tört ki a Budapest-Bamako Rali záróbuliján

2024. február 14. 22:50

A helyiek a polgárháború óta nem láttak hasonlót.

2024. február 14. 22:50

Tömegverekedés tört ki a Budapest-Bamako Rali díjkiosztója után Sierra Leonéban – számolt be róla az rtl.hu. Az információk szerint egy magyar és egy szerb csapat tagjai csaptak össze egymással.

A verekedésben résztvevő egyik versenyző akkor szerzett fejsérülést, amikor egy wiskys üveg tört szét a fején.

A helyiek elmondták nekem, hogy a polgárháború óta nem láttak ilyen súlyos verekedést

– mondta Szabó Gál András rali szervezője az rtl.hu-nak. Hamberger Dávid az rtl tudósítója, aki részt vett a versenyen elmondta, hogy a záróbulin „már mindenki fáradt, ingerlékeny volt, és sokan alaposan a pohár fenekére néztek, hogy megünnepeljék a célba érkezést”. Az egyik magyar versenyző elvesztette az egyensúlyát és nekiütközött a bosznia-hercegovinaiak asztalának, ezért szólalkoztak össze„ – tette hozzá.

A rendőrség már csak akkor érkezett a helyszínre, mikor a magyarok és a bosznia-hercegovinaiak rendezték nézeteltérésüket, így nem is lett a nagyobb ügy a történtekből.

***

Nyitókép: Budapest-Bamako Rali Facebook-oldala 

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindenhova
2024. április 10. 20:52
Most komolyan. ertéleponthu és ezt olvasnom kell? Bakker a TV-t is összetörtem mert egyszer véletlen befogtam azt a fost erre a pofámba toljátok csak azért is?
Öreg Palóc
2024. február 15. 15:16
De a lényeg: GYŐZTÜNK ??!!! Mert egyébként ki nem szarja le ??
elbert-0
2024. február 15. 09:31
Az ok egyszerű: Boszniának hegyei a fekete kövei.....
Tukacsincsilla
2024. február 15. 09:08
Csak a lényeget nem írtátok! Győztünk? Elkalapáltuk a bosnyákokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!