Indul Tucker Carlson saját streaming-csatornája, a TCN

2023. december 11. 08:19

A Fox News egykori műsorvezetője havi 6 dollárért ígér műsorkínálatot.

2023. december 11. 08:19
null

A világhírű politikai kommentátor és műsorvezető most saját streaming-csatornát indít. Fox News-tól távozó egykori tévés először az X közösségi platformon kezdett el hatalmas nézettségű műsorokat gyártani, most pedig úgy döntött, hogy egy saját csatornával is bővíti médiaportfólióját – írta meg a Hollywood Riporter.

Az új csatorna TCN (Tucker Carlson Network) néven lesz majd elérhető. 

Carlson honlapján szerint a szolgáltatás havi 9 dollárba kerül, de havi 6 dolláros (kb. 3200 forintos) promóciós árral indul.

A TCN korlátlan hozzáférést biztosít Tucker Carlson 5 vadonatúj műsorához, beszédéhez, filmjéhez és még sok máshoz 

– írja Carlson a weboldalán. 

Emellett kulisszák mögötti felvételek, dokumentumfilmek és a műsorvezetőnek feltehető heti kérdések és válaszok is elérhetőek lesznek majd a csatornán. A műsorkínálat kapcsán Carlson weboldala számos műsort felsorol, köztük a The Tucker Carlson Interview, a The Tucker Carlson Encounter, a Tucker Carlson Uncensored és a TC Shorts

Az interjúalanyok között olyan emberek szerepelnek majd, mint Donald Trump, Kid Rock, Dana White, az UFC vezérigazgatója és Argentína új elnöke.

Mivel Carlson esetében a világ egyik legismertebb és legnagyobb hatású kommentátoráról van szó, vélhetően a TCN-nek nem lesznek nézettségi problémái.

Nyitókép: Jeff Bottari / Zuffa LLC via Getty Images

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tapeino
2023. december 11. 15:46
Hunter ide irányította a DK-s faszkalap-kommandót! LOL!!
453682
2023. december 11. 10:06
Egy propaganda csatorna pénzt kér a propaganda fogyasztóktól. Biztos nagy kereslet lesz rá. Xd
Massimiliano Prospero dArco
2023. december 11. 08:44
a lőtéri kutyát nem fogja érdekelni...
Tasi János
2023. december 11. 08:29
Valahol olvastam, szó volt róla, hogy Trump alelnöke lehetne. Talán Trump beszélt róla... Arra befizetek! Fix, hogy merénylet lenne ellenük, arra meg jönne a polgárháború! És reményeim szerint a Rothschild korszak vége... Békét hozna a világra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!