Biden foghatja a fejét: 2024-ben Trump csúfosan megverheti

2023. november 27. 10:00

Biden annyira félrekezelte az izraeli helyzetet, hogy már a Demokrata Párt legjelentősebb bázisát is kezdi elveszteni.

2023. november 27. 10:00
null

Joe Biden népszerűsége soha nem látott mélységben, mindössze 40 százalékon áll az NBC News felmérése alapján. Mindezt az izraeli helyzet nem megfelelő kezelése okozta a lap szerint, olyannyira, hogy a Demokrata Párt szavazóbázisát képező 18 és 34 év közöttiek között 70 százalék (!) nyilatkozott úgy, hogy nem ért egyet Biden külpolitikájával. 

Ennél is nagyobb fejfájást okozhat Bidenéknek, hogy ennek következtében Trump átvette a vezetést: a 18–34 éves szavazók körében Biden 42 százalékos támogatottságot kapott, ehhez képest pedig  Trump 46 százalékos támogatottsággal vezet. 

Egy másik felmérés szerint Trump hat ingadozó államból ötben – Nevada, Georgia, Arizona, Michigan és Pennsylvania – vezet riválisa előtt, amelyek mindegyikét Biden nyerte meg 2020-ban.

Nyitókép: Mandel Ngan / AFP

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 29. 15:34
Van egy Karácsony/Biden-jelenség, amiröl tudnunk kell, mert erösen köze van az amerikai trükkökhöz, a CIA-hoz és a háborúhoz is. Biden nem azért lett elnök, mert az amerikai polgárok ostobák lennének. A választás lett úgy manipulálva, hogy Biden nyerjen. Biden azért kell a háttérhatalomnak, hogy a hadiipar, a külügy stb, - a fajsúlyos intézmények, cégek -, szabad kezet kapjanak, ne akadályozza öket egy "megfontolt" politika, azaz egy határozott elnök. Ez a jelenség él és virul a világban. Gondoljunk csak arra, miért lett Budapesten egy alkalmatlan, buta tökfilkó a föpolgármester? UGYANAZÉRT, AMIÉRT BIDEN AMERIKAI ELNÖK LETT. Biden, még abban sem biztos, hogy ö az elnök. Igaz, ebben én sem vagyok biztos. Biden ugyanis pontosan azért amerikai elnök, amiért Karácsony budapesti föpolgármester. Az ilyen rongybabák mindig a mögöttük álló rafinált héjaknak kellenek. Ök a diszlet, ami mögött az ármány és valóság titokban lejátszódik. Biden mögött a CIA ügyeskedik, Karácsony mögött Gyurcsány
fatman
2023. november 28. 12:12
hm, a fiataloknak az nem tetszik, h bidé nem eléggé Izraelbarát? jól értem?
nempolitizalok-0
2023. november 27. 12:19
Biden nem kezelt félre semmit, egy demens ember, gazdái kezében. A gazdái kezelték félre a helyzetet. A cél a Földközi tenger medencéjének totális ellenőrzése lett volna, de az oroszok azt hiszem berágtak, elfogják venni ukrajna tengerpartját.
juppiter
2023. november 27. 12:00
Lehet, hogy a deep state már eldöntötte, hogy Trump fog nyerni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!