Vízbe zuhant a legénység egy tagja egy német tengerjáró hajó fedélzetéről

2023. október 22. 18:39

A keresési műveletben egy helikopter, a parti őrség repülőgépe és mentőcsónakok vesznek részt.

2023. október 22. 18:39
null

Nagyszabású keresési művelet kezdődött el, miután a németországi Hamburgból a hollandiai Rotterdamba tartó tengerjáró hajó legénységének egy tagja a vízbe esett Kent partjainál. A Sky News cikke szerint a brit parti őrség közölte, hogy Ramsgate közelében koordinálja a keresést, miután ma reggel 8.55 körül riasztást kaptak.

A műveletben egy helikopter, a parti őrség repülőgépe és mentőcsónakok vesznek részt.

Az AIDA Cruises kapitánya és legénysége a helyi hatóságokkal szorosan együttműködve azonnal megkezdte a szükséges mentési intézkedéseket – áll a hivatalos közleményben.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. október 23. 08:27
Elég hűvös arra a víz, gyorsan kihűlhet, meg aztán a cápák résen vannak, minden egyes csobbanásra jönnek. De remélem tűléli.
iimre
2023. október 23. 06:54
"Vízbe zuhant a legénység egy tagja egy német tengerjáró hajó fedélzetéről" Aki látott már felszínre emelkedő és "levegőző" tengeralattjárót, amint a legénységből ott mászkálnak a tetején, inkább azon csodálkozik, hogy ilyenről még nem volt hír. HOgyhogy keresni kell? Nem volt rajta narancssárga mentőmellény, vagy már megették a cápák?
Palmoilfree
2023. október 22. 22:22
Hogy? Kiment cigizni?
mexmax
2023. október 22. 20:29
Értem én a cikket , de hogy sikerült egy luxushajó fedélzetét illusztrációnak ide tenni? Van ebbe munka bőven.... Gratulálok :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!