Új szint: Biden eltüntetné az apa és az anya szavakat a gyermekgondozási törvény szövegéből!

2023. október 03. 17:27

Az adminisztráció minden, a szülők nemére utaló kifejezést el akar törölni.

2023. október 03. 17:27

A Biden-kormány Egészségügyi Minisztériuma (HHS) egy friss szabályozási javaslatot nyújtott be, amely szerint törölné az anya, apa, anyaság, apaság szavak, valamint az angolban használatos he és she névmások használatát a gyermekgondozással kapcsolatos törvényekből – tudta meg a Catholic Vote.

A javaslatot a Gyermektámogatási Szolgáltatások Hivatala (OCSS), a Gyermekekért és Családokért Felelős Igazgatóság ( ACF) és a HHS közösen nyújtotta be.

A dokumentumban olyan módosításokat javasolnak, hogy a vonatkozó jogszabályokban a nemspecifikus anya és apa szavak helyett a nemsemleges szülő kifejezést használják. 

A he és she helyett pedig a semlegességet kifejező them névmást léptetnék érvénybe.

Joe Biden korábban már hozott az azonos neműek közötti házasság elismerését célzó intézkedéseket, amikor tavaly decemberben aláírta a „Tisztelet a házasságnak” elnevezésű törvényt (Respect For Marriage Act), amelynek alapján az Egyesült Államok tagállamainak el kell ismerniük azokat a házasságokat – azonos neműek között is –, amelyeket legálisan kötöttek egy másik tagállamban.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2023. október 06. 11:10
Mikor fognak hozzá vajon a pedofília törvényesítéséhez? A következő lépés az lesz.
bondavary
2023. október 04. 12:08
Jópofák ezek az amerikaiak. Tisztelet a házasságnak címmel hoznának a házasságot megcsúfoló, átértelmező törvényt. Ebben a túltenyésztett demokráciában miért nem kérdezik meg a közvéleményt, mielőtt belebarmolnának az emberiség évszázados hagyományaiba?
Aerion
2023. október 04. 10:08
ERRE, ami az Egyesült Államokban és nyugaton történik nincs társadalmi felhatalmazás. Ezt a folyamatot a társadalom jóváhagyása nélkül végzik, annak kárára. Ez bűncselekmény a társadalom, és a társadalmat alkotó EMBER ellen. Példátlanul súlyos cselekmény az emberiség történelmében, mert ez nem csak egy-egy nép, vagy nemzet, ez az EGÉSZ emberiség normalitásának megsemmisítését célozza.
luisbathhelena
2023. október 04. 05:09
Már ő sem hisz benne h egy ffi lehet anya :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!