Tucker Carlson műsorában leplezte le a milliárdos nemváltó bizniszt

2023. október 05. 21:00

Az LMBTQ-lobbi nyomulása nem véletlen: elképesztő üzlet az emberi test hormonokkal és műtétekkel való megcsonkítása – mutattak rá a műsorban.

2023. október 05. 21:00

„A legdrasztikusabb beavatkozás például az úgynevezett »vaginoplasztika«, amikor a férfiból nővé műttetett páciens heréit eltávolítják, a péniszt befordítva pedig vaginára emlékeztető nyílást képeznek a helyén, bőrátültetéssel képeznek kis- és nagyajkakat”emlékeztet Chris Moritz a népszerű műsorvezető, Tucker Carlson X-oldalán közvetített műsorában. A politikai szakértő komoly témát boncolgatott a műsorvezetővel, aki láthatóan saját lábán is megáll, ami a nézettséget illeti (az adást jelenleg 22,6 millió ember látta – bár az egyik legnézettebb videó továbbra is Orbán Viktor miniszterelnökkel készített interjúja) ez pedig a nemváltó biznisz – a Transgender Rt., ahogy a műsorban nevezik.

Ezt is ajánljuk a témában

Ugyanis, mint Moritz az adásban rámutat: mind a beavatkozások száma, mind az iparág bevétele ugrásszerű növekedésbe kezdett. A 2018-ban mintegy 3 milliárd dolláros üzlet 2022-re 4,18, előzetes számításaik szerint 2030-ig pedig 7,5 milliárdot hoz a konyhára (ez forintban kb. 2760 milliárd). „Ez a szám nagyobb, mint egyes afrikai országok teljes egészségügyi költségvetése” – jegyzi meg Carlson.

Közben a magukat transzneműnek valló személyek száma is megduplázódott az elmúlt tíz évben:

2011-ben 700 ezer, 2022-re már 1,6 millió ilyen személyt tartottak számon az Egyesült Államokban, már a 13 éven felüliek körében – teszik hozzá.

A műsorban szóba kerül az is, hogy vajon születéskor eldől-e, hogy az ember transznemű; Moritz ennek kapcsán leszögezi, „nincs semmi olyan tudományos bizonyíték, amely azt sugallná, hogy a transzneműségnek létezik olyan génje, kémiai elváltozása, bármilyen szomatikus fizikai, biológiai eleme, amely a nemi diszfória néven ismertté vált”. Eközben még csak klinikai tanulmányok sincsenek arról, hogy mik ezeknek az eljárásoknak a hosszú távú hatásossága, mellékhatásai, amelyek akár élethosszig hathatnak az emberre, különösen, ha már gyerekként alávetik ezeknek a beavatkozásoknak.

Mint a fent említett vaginoplasztika, amelynél egy kaliforniai tanulmány szerint az esetek egynegyedében nagyon súlyos mellékhatások jelentkeztek, amelyek miatt az érintett kórházba is került.

Mindennek pedig nem csak az üzleti, a politikai lábáról is beszéltek a műsorban: jelesül, hogy az Obamacare-nek nevezett egészségügyi reformnak köszönhetően 2010 és 2016 között 50 százalékkal nőtt a transzneműek aránya,

a Joe Biden-féle adminisztráció pedig, jegyzik meg, „hallgatólagosan jóváhagyta a kiskorúak műtétjét,

állítva, hogy a gyermek gyakran attól a pillanattól fogva tudja, hogy transznemű, hogy képes kifejezni magát”. Jelenleg 300 ezer transznemű fiatalkorú van, ez a szám is megduplázódott öt év alatt – hangzik el az adásban. Ahogy az is: „ha valaki 15 éve azt mondta volna neked, hogy a kilencedikes lányod osztálytársai Drag-nak öltözve mennek majd iskolába, és erre a tanáraik és a környezetük biztatja őket, perverz őrültnek nevezted volna”.

Pedig ez a valóság.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Jens Kalaene / dpa-Zentralbild / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lengedez-2
2023. október 06. 10:17
Azon a középső szakállas manyuson könnyesre röhögtem magam!
Szekértábor
2023. október 06. 10:14
Mengele doktor követői számára ebben van a nagy pénz.
Tolókapu
2023. október 06. 10:03
Szuper jó a cikk! A főcím alatti fotón lévők pedig, röhejesek :D A retro vígjátékok főhősei néztek így ki, akiken versenyt röhögtél a mozikban.
véna
2023. október 06. 09:43
Magyar felirat van már valahol?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik