Zelenszkij megérkezett a Fehér Házba

2023. szeptember 21. 22:28

Az ukrán elnök a Fehér Házba lépve „nagyon fontosnak” nevezte a látogatást.

2023. szeptember 21. 22:28
Zelenskyy meets with Biden at the White House

Biden elnök az imént fogadta Zelenszkij elnököt a washingtoni Fehér Házban, ahol az ukrán államfővel további megbeszéléseket folytatnak a sűrű napot követő válságtanácskozások után – olvasható a Sky News oldalán.

Az ukrán elnök korábban már járt a Pentagonban és a Capitol Hillen, ahol magas rangú katonai tisztviselőkkel és szenátorokkal folytatott megbeszéléseket. 

Az amerikai elnök és Jill Biden first lady üdvözölte Zelenszkij elnököt és feleségét, Olena Zelenszkijt, a két vezető kezet fogott, majd fényképezkedtek.

Zelenszkij a Fehér Házba lépve „nagyon fontosnak” nevezte a látogatást.

Biden várhatóan hamarosan ismerteti az országa által Ukrajnának szállítandó legújabb katonai csomagot, amely több légvédelmi rendszert tartalmaz, de az ATACMS-t nem.

Nyitókép: ALLISON BAILEY

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2023. szeptember 22. 09:49
Éhezők viadala.
formaegy-2
2023. szeptember 22. 09:39
Kinek helikopterezett először a pöcsével? Ja, vagy ő térdelt a Biden fonnyadt pöcse elé? Rühes gyilkosok! KÖP!
Diagnostika
2023. szeptember 22. 07:27
A kis porbafingó szarházi (zselé) így akarja megmutatni a világnak, hogy ő mekkora nagy hazafi...Nincs róla egyetlenegy kép sem, ahol öltönyben szerepelne . Szerintem, őbenne abszolút semmilyen tisztelet nincs, hogy volt bőr a pofáján úgy megjelenni, ahogy. Persze, neki ez nem számít, csak az, hogy dőljenek a milliárdok... Pfuj, egy mocsok dög... 🥶
harcimarci-9-9
2023. szeptember 22. 07:16
Haza se menj, mindenkinek jobb lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!