Újraegyesítés napja: új ünnepet vezetne be Putyin

2023. szeptember 12. 16:20

Az orosz elnök így emlékezne meg a tavaly szeptember 30-án megtartottak népszavazásra.

2023. szeptember 12. 16:20
PUTYIN, Vlagyimir

Vlagyimir Putyin orosz elnök törvényjavaslatot terjesztett be a Dumának. A törvénytervezet az „újraegyesítés napjáról” szól, amely ünnep keretében a négy ukrán megye Oroszország általi annektálására emlékeznének – írta meg a CNN.

A lap emlékeztetett rá, hogy

Donyeck, Luhanszk, Herszon és Zaporizzsja megyét tavaly szeptember 30-án csatolták az Oroszországi Föderáció területéhez.

Putyin törvényjavaslatát azonban még a Dumának is el kell fogadnia, viszont ez minden bizonnyal hamar meg fog valósulni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Alekszander Kazakov

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. szeptember 13. 14:43
https://m.youtube.com/watch?v=entohzjTw9c 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😳🥺🤭🤭🤗
Kozmosz
2023. szeptember 13. 01:22
Nyugodj meg mimóza, nem te vagy az egyetlen faszkalap itt.
mimoza-2
2023. szeptember 12. 17:26
Sokan nem maradtak életben :(( Saját földjükért harcoltak és harcolnak még mindig... Мы возвращаемся домой Но путь наш долог Опять над чьей то головой Свистит осколок И пуля снайпера опять Найдёт кого то И нам придётся отвечать Опять Уж столько лет идут бои Но с нами братья Ты нам Россия распахни Свои обьятья Пора вернуться нам домой Откройте двери Ведь мы же всей своей душой В Россию верим ПРИПЕВ Мы возвращаемся домой Мы это право отстояли Последний принимая бой Мы возвращаемся домой Ebből a klipből is látszik, mekkora ünnep lett... https://youtu.be/ePkfIKMUxh0?si=i-uAc9_Xb9PHNl3D
connorj
2023. szeptember 12. 17:09
🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!