Moszkva: A Kék és a Török Áramlatot is fel akarják robbantani

2023. szeptember 08. 21:36

Az orosz külügyminiszter szerint több támadást is megkíséreltek a gázvezetékeket őrző hajók ellen.

2023. szeptember 08. 21:36
null

Oroszország olyan információkkal rendelkezik, amelyek azt mutatják, hogy a Fekete-tenger alatt futó Kék és Török Áramlat gázvezetékeket is fel akarják robbantani – írta a Ria Novosztyi. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter közölte, hogy Oroszország flottája járőrhajókkal védi a gázvezetékeket. Hozzátette, több támadás is érte ezeket a hajókat. 

Ezt is ajánljuk a témában

Vlagyimir Putyin orosz elnök a Recep Tayyip Erdogan török elnökkel folytatott tárgyalások során is beszélt arról, hogy a Török Áramlatot megpróbálják megtámadni. Elmondása szerint „ezeket a vezetékrendszereket folyamatosan támadják, többek között drónok segítségével, amelyeket ukrán fekete-tengeri kikötőkből indítanak”.

***

Nyitókép: MTI/EPA/TT Hírügynökség/Svéd parti őrség

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Garullus
2023. szeptember 09. 13:07
A buborék közepének Nagy-Magyarország sziluettje van.
polárüveg
2023. szeptember 09. 13:00
A szemet szemért elvet vallók azután meg csodálkoznak, mi történik az alaszkai olajvezetékkel. Akkor azonnali vizsgálatot, azonnali válaszintézkedéseket fognak követelni... Ha felismernék a természet nagy törvényeit, akkor tudhatnák, hogy minden az ellenségre leadott lövést visszakap a lövő vagy így, vagy úgy később.
ZUzoli Süli
2023. szeptember 09. 08:53
Azt már valószínű háború előtt aknásították ... Amerika előre eltervezte már csak idő kérdése . Hatalmas üzleti fogás lesz nekik. Amikor elérnek arra a pontra megnyomják a gombot.
elégia
2023. szeptember 09. 08:39
Az USA túl messzire megy az ukrán csicskáival. Játszanak a tűzzel. Lassan az egész világ kezd megundorodni tőlük. Kivéve persze az ügnökei, Ursula és társai. Ők mesés zsoldért teszik tönkre Európát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!