Közel száz ukrán katonát öltek meg egyetlen éjszaka alatt – állítják az oroszok

2023. szeptember 07. 12:39

A helyi orosz kormányzó szerint az ukránok jelentős veszteségeket szenvedtek felszerelésben is.

2023. szeptember 07. 12:39

Az orosz fegyveres erők csapást mértek a Rabotino közelében tartózkodó ukrán-egységekre – közölte Jevgenyij Balickij, a Zaporozsjei terület megbízott kormányzója az orosz Ria Novosztyi szerint. „Tegnap este az ellenség Verbovojé és Rabotino települések közelében hajtotta végre egységeinek rotációját. Egységeink hatalmas tűzkárokat okoztak az ellenségnek. 

Csak erre az éjszakára az ellenség mintegy száz embert vesztett az AFU katonái közül” 

– írta. Balickij szerint emellett az AFU jelentős veszteségeket szenvedett felszerelésben is: az orosz harci gépek kilenc tüzérségi ágyút, két aknavetőt, két harckocsit és három UAV-drónt semmisítettek meg.

Nyitókép: MTI/EPA/George Ivancsenko

 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jajdejónekünk
2023. szeptember 07. 14:46
MANDI, NE IDEGESÍTSETEK FÖL! "Csak erre az éjszakára az ellenség mintegy száz embert vesztett az AFU katonái közül” Milyen forditás ez? Másnapra föltámadtak? Csak ezen az éjszakán, nem?
MTom
2023. szeptember 07. 14:43
Szokas szerint bizonyitek nelkul, csak bemondasra :)
nedudgi
2023. szeptember 07. 14:25
Azt nem értem, hogy ha ilyen nagy emberhiány van Ukrajnában, Európában meg még felesleg is akad migránsokból, a kettőt miért nem kapcsolja senki egybe? Osszuk el úgy a migránsokat, hogy az összes Ukrajnának jusson! Mindenki jól járna!
falcatus-2
2023. szeptember 07. 13:52
mi szükség van rendszeresen ilyen hírekre? "számszakilag" ki mennyit ölt meg. Már az átoperált óvodás is tudja, hogy több százezer halottról lehet szó. tartson egy kis szünetet a t. szerkesztőség. Miért nem elég a technikai veszteségek "számba vétele" ?.. meg az értelmetlen bulvár hírek terén is rendet rakhatna. Vagy gyűjtse a rovatok között "bulvár" címszó alatt. A főoldal(címlap) is már egy áttekinthetetlen, követhetetlen " trágyadomb", a kevesebb több és jobb lenne. A főcímekről nem is beszélve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!