Amerikai harcjárműnek ütközött az oroszok csodafegyvere, ez lett a végeredmény

2023. augusztus 03. 10:53

Bradley és Lancet-drón ütközött össze a harctéren.

2023. augusztus 03. 10:53
null

Twitterre került fel egy felvétel, amelyen az látható, hogy az ukránok Bradley M2A2 típusú harcjárműve Robotyne-tól keletre halad, amikor belecsapódik az orosz csodafegyvereknek számító Lancet-drón. Az ukránok járművén azonban egy karcolás se keletkezik. 

A felvételt megtekintheti itt: 

Nyitókép: Twitter-képernyőfotó

 

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Czira Ferenc
2023. augusztus 11. 21:52
Sok a duma, ki így ki úgy reagál az eseményekre.De valójában senki sem tudja megjósolni hogyan fog végződni ez a kíméletlen háború.Nostradamus megjósolta de ,azt figyelmesen tanulmányozni kellene.Az amiket megjövendölt, eddig valóra váltak,beteljesültek.Úgy- hogy nyugi.Törődjünk bele,mert úgysem tudunk változtatni a jóslatain.Én ezt gondolom,s beletörődöm a sorsomba.Csak sajnálom,hogy ezt a szép bolygót elveszíthetjük.De a remény hal meg utoljára.Nincsen egyenlőre másik bolygó,ahova menekülhetnénk.Csak ez az egy van,reménykedjünk.
lbs0420
2023. augusztus 04. 02:38
Ez egy tipikus szenzációhajhász cik, tele afféle a firkászokra annyira jellemző szakszerűtlenséggel! Először is "csodafegyver - nincsen! Ezek a drónok viszont nagyon hatékonyak - a tapasztalatok szerint! Ez esetben a harcjármű személyzetének szerencséje volt, mert a becsapódás közben indultak meg, így a drón nem érzékeny ponton találta el azt. Amúgy ezek az amerikai gyártmányú Bradley M2A2 típusú harcjárművek közül azért jelentős számú állományt tettek harcképtelenné az oroszok - egy részüket éppen az ilyen típusú drónok segítségével! A Mandinertől egyébként meglehetősen szokatlan a cikk erősen bulvár stílusa!
masikhozzaszolo
2023. augusztus 03. 16:50
Ha nem találnak el, akár Zsigulival is lehet menni.
kafabatka
2023. augusztus 03. 15:43
Én máshogy látom, elvesztette egyensúlyát és körbe körbe forgatta a fejét. A Bradley. Szerencséje volt,tudatosan vagy véletlenül,de épp elindult, ezért csak a jobb hátsó sarkát találta el. De legközelebb......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!