Váratlanul rosszul lett és meghalt az orosz miniszterhelyettes

2023. május 23. 17:18

Családja szerint a politikus halálát szívbetegsége okozta, hivatalosan ez még nem nyert megerősítést. 

2023. május 23. 17:18
null

Szombaton megbetegedett, és váratlanul meghalt a kubai látogatásáról hazatérő tudományért és felsőoktatásért felelős orosz miniszterhelyettes.

A 46 éves Pjotr Kucserenko még a repülőn lett rosszul, a landolás után kiérkező orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Családja szerint a politikus halálát szívbetegsége okozta, hivatalosan ez még nem nyert megerősítést. 

A hírről beszámoló CNN idéz egy Oroszországból elmenekült újságírót, aki szerint Kucserenko arról beszélt neki, hogy félti az életét és a családja biztonságát.

Nyitókép: Kirill Kudryavstev / AFP . Illusztráció

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna 03
2023. május 23. 20:57
"A hírről beszámoló CNN idéz egy Oroszországból elmenekült újságírót, aki szerint Kucserenko arról beszélt neki, hogy félti az életét és a családja biztonságát." Madarat tolláról, hírközlőt forrásáról... - mongyák a jakutok. Igazuk van.
felcsutfan
2023. május 23. 18:08
A repülőn nem nyithatóak az ablakok, de az FSZB megoldotta.
káli
2023. május 23. 17:41
Hehe, elhittem....
NERbot
2023. május 23. 17:41
A gyilkos orosz magaslati levegő bárkire lecsaphat, ezért az a legjobb, ha az ember Oroszországba eleve koporsóban vagy hullazsákban utazik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!