Ütközésig letolt gatyában fotózkodott egy orosz turista Bali szent hegyén – de már nagyon megbánta

2023. április 01. 09:58

Világhírű baloldali humor, is that you?

2023. április 01. 09:58
null

Kitoloncolják azt az orosz férfit, aki meztelenkedve pózolt a szent Agung-hegyen – írta meg a BBC. A nyitóképünkön is látható művelet természetesen mélységesen felháborította a helyieket.

A Jurij néven azonosított egyén utóbb ugyan bocsánatot kért a tettéért, de legalább hat hónapig nem léphet be újra Indonéziába.

A sziget legmagasabb pontja, az Agung-hegy a hinduk szerint az istenek otthona. Egy helyi tisztviselő leszögezte: nincs mentség az ilyen viselkedésre.

Az Instagramon posztolt bocsánatkérő videójában Jurij azt mondta: „A tettemre nincs mentség. Az egyetlen dolog, ami a történtekhez vezetett, az a személyes tudatlanságom volt”.

Az orosz férfi amúgy később részt vett a hegy különleges tisztító szertartásán – ezt a rituálét a helyiek gyakran megtartják ilyen incidensek után.

Nem ez az első „huncutkodás”

Történt már hasonló eset a BBC gyűjtése szerint: tavaly egy kanadai színészt utasítottak ki, miután a Batur-hegyen meztelenül táncolt. 2021-ben pedig egy háromperces videó keringett az interneten egy orosz párról, akik nem bírták magukat türtőztetni és vad szexelésbe kezdtek – úgyszintén a Batur-hegyen.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
retyezáti remete
2023. április 01. 13:25
Arról van igazából szó, hogy az ember ezeken a káprázatos helyeken közel érzi magát a teremtőhöz, és ösztönből szabadul meg a ruháitól, hogy minden felesleges kolonc nélkül kerüljön közel hozzá, így igyekezve megtapasztalni azt a fajta tökéletes szabadságot, amiben a mentális és fizikális emberi rabság mellett a ruházat is gátló tényező. Talán Machu picchu ennek az életérzésnek a leginkább kiváltó pontja a Földön, az ottani személyzet tudna erről mesélni eleget. Ott már rendelkezésekkel is tiltják, hogy az emberek levetkőzzenek és meztelenül mászkáljanak.
Obsitos Technikus
2023. április 01. 12:54
Gyökér.
Fideath
2023. április 01. 10:20
Mennyire kell fanatikusnak lenni ahhoz hogy ennél is sikerült "baloldalizni" egyet?
makám
2023. április 01. 10:14
"Megsértette a normákat, és nem mutatott tiszteletet a kultúránk iránt.” egy hegy a kultúrájuk? egyébként csak egy kultúra van a fehér keresztény: tudomány, múvészet, stb. a többi csak primitív tradició. mint ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!