Ukrán népviseletbe öltözött Ursula von der Leyen

2022. május 20. 09:25

Kiáll az ukránok mellett.

2022. május 20. 09:25
null

A Visivanka-nap alkalmából ukrán népi mintákkal díszített ruhát öltött magára Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke.

Ez a nap – május harmadik csütörtökje – Ukrajnában a nemzeti egység és identitás ünnepe.

Az Európai Bizottság elnöke az ukrán nép melletti kiállás jegyében bújt ebbe a ruhába.

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2024. június 26. 14:06
Hülye szegény, nem vérszegény!
polárüveg
2024. június 26. 13:55
Von der Leyen ukrán népviseletéről: Most azután bajban a németek. Leyen mint német hadügyminiszter a német hadivédelmi képességeket végzetesen meggyöngítette a német alkotmány ellenében. Ugyanakkor EB elnökként mindent megtett, hogy Ukrajnát teljesen egyedülálló módon gigantikus méretekben fegyverekkel és pénzzel segítse háborús képességeinek fejlesztésében sokszor minden szabályt megszegve az európai gazdaságok, emberek érdekével ellentétesen. Akkor most logikusan csak ez tételezhető fel: Leyen az ukránok beépített emberre! Vagy lefizettett ügynöke. (Biztonsági szolgálatok, hol vagytok?) :))
kulszek
2022. május 25. 01:21
Aztán következik a 12 keresztszemes EU zászló.... ;-) Sírjak vagy nevessek? Jó nekünk vagy rossz? Talán jó, mert így hozzászoknak. Ha mi adtuk volna a motyót, nem kizárt hogy azt visszautasította volna. Van még mit tanulnunk az ukiktól "public relation" téren.
egy genetikusanalattvaló
2022. május 23. 04:21
Ez az EU bizottságának elnöke! Eddig is tudtuk, hogy a hölgy messze nem egy szellemi igazodási pont. Ő igyekszik bizonyítani, hogy mindig van lejjebb. Gratulálok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!