Itt a videó Greta Thunberg németországi előállításáról

2023. január 18. 13:48

A rohamrendőri intézkedés nem várt fordulatot vett.

2023. január 18. 13:48
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt: a németországi Lützerathnál, a helyi szénbánya terjeszkedése miatti falurombolás ellen tüntető zöldek közé megérkezett Greta Thunberg is. A svéd klímaaktivista beszédet mondott a tüntetőknek – majd előállították őt a tüntetőkkel összecsapó rohamrendőrök.

Az előállítás aztán nem várt fordulatot vett. Lásd a videóban!

 

Greta Thunberget elvitték a rendőrök a németországi tüntetésről

A Politico arról ír, hogy elvitték a rendőrök Greta Thunberg svéd klímaaktivistát és társait egy tüntetésről, amelyet a németországi Lützerath ledózerolása és szénbányává alakítása ellen szerveztek. Videón az összecsapások Megírtuk: a falvak elpusztítása és szénbányák nyitása mellett a németek ideológiai alapon állították le korábban a sokkal környezetbarátabb atomerőműveket.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2023. január 19. 07:08
Fentről leszóltak (jut eszembe Gyurcsány) , Gréta hajszála nem görbülhet nép szemébe adnak egy kis csámcsogni valót . Megrendezett cirkusz , igazán hiteles értéke akkor lenne ha vörös-vércsét több hónapra becsuknák . Szép kis summát lehet kaszálni , nyugati kommunista banda a német rendőrséget feljelenti jogtalan eljárás miatt.
DE JÓ
2023. január 18. 23:26
Ha az uniószerte méltán híres média szakértőket, Bangónét és Varjút felkérték volna tanácsadóknak, sokkal ütősebb képek készülhettek volna... :P
Káj-Ármin
2023. január 18. 17:49
Lássátok, a nike-s oldaltáskás kiscsaj mosolyával csodát tett a... Boccs, de a nike, az nem egy szemét klímakillermulti???
Mátyás01
2023. január 18. 16:20
Igazából nem az a baj, hogy a szénbánya nyitás és a falurombolás ellen tüntetnek, hanem, hogy pár éve még az atomerőművek bezárásáért tüntettek, amiket be is zártak, itt a következmény. Szóval akkor melyik legyen, szénbánya vagy atomerőmű?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!