Szoboszlai válasza ott van a hálóban

2023. szeptember 07. 05:57

Az örök kritikusoktól csak annyit kérek, hogy ha örülni nem tudnak, legalább egy kicsit maradjanak csendben.

2023. szeptember 07. 05:57
Liverpool FC v Aston Villa - Premier League
Pálfy Dániel Ábel

Szoboszlai Dominik, a Liverpool középpályása (még mindig de jó ezt leírni!) negyedik mérkőzésén gólt szerzett. Ezzel pedig talán végre megadta a csattanós választ az irigykedő-fanyalgó kritikusoknak. Mert ilyenek is voltak-vannak sajnos bőven. A történelmi jelentőségű átigazolás hírére azonnal gyűlni kezdtek a „kevés ő ehhez”, „nem fogja bírni a Premier League tempóját” típusú megszólalások. Rossz volt ezt hallgatnia minden magyar szurkolónak, aki örül honfitársunk óriási sikerének.

Aztán amikor az első edzésen az izmok tejsavasodását mérő laktátteszten és futómennyiségben is a második legjobb lett, s a csapatkapitány-helyettes, Trent Alexander-Arnold fejét csóválva hitetlenkedett az új csapattárs teljesítményét látva, más szöveggel jöttek. „Klopp úgysem fogja sokat játszatni”, „nem fog tudni beilleszkedni a nagyok közé” – mondogatták tovább az egyre nagyobb butaságokat, amiket bármely labdarúgáshoz kicsit is értő ember azonnal megcáfolhatott volna. Hiszen 70 millió euróért még a Real Madrid sem igazol a kispadra, a Liverpool – amely történetének harmadik legdrágább igazolása lett a magyar játékos – pláne nem.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!