Hamarosan katonai konvoj jelenik meg több magyar autópályán is

2023. március 24. 13:20
A Honvédség mindenkit arra kér, figyelmesen közlekedjen.

Március 25-én szombaton reggel 8 órakor gyakorlatozás miatt indul el a Honvédelem egyik felderítő ezrede Hajdúhadházról Újmajorba egy katonai konvojban – olvasható a Magyar Honvédség oldalán.

A konvoj a Hajdúhadház Vay Ádám Kiképző Bázis – Hajdúhadház, Hunyadi Út – Hajdúhadház, Bocskai Tér – Hajdúhadház Kossuth utca – 4-es számú főút – M35 elkerülő út – M35 autópálya – M3 autópálya – M31 autópálya – M0 körgyűrű – M7 autópálya – Székesfehérvár elkerülő 8-as számú főút irányába – 8-as számú főút Veszprém irányába – Hajmáskér-hadiút – Újmajor tábor útvonalon halad.

A Honvédség arra kéri az ott közlekedőket, hogy kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, valamint felhívják a figyelmet, hogy a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, amelynek betartására a konvoj elején és végén haladó katonai rendészeti kísérőjárművek fognak figyelni.

Nyitókép: Magyar Honvédség

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a szörnyű, hogy ilyen ostobaságokkal égeted magadat és közben azt hiszed, okos vagy.

Na, lépjél be még a 15 másik nickeddel is, te majom! Ja, és ne felejtsd el lájkolni azt, amit a másik nickeiddel már beírtál. Olyan kiszámítható egybites ostoba troll vagy bazmeg hogy már röhögni se bírok rajtad.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés