Saját tornatanára verette meg a 12 éves Lorenzót Mezőcsáton

2023. január 28. 21:30

A tanár még ötöst is ígért annak, aki bántalmazza a fiút.

2023. január 28. 21:30
null

Nem mindennapi eset történt a hét elején egy mezőcsáti iskolában. Egy tornatanár egy 12 éves fiúra uszította a többi gyereket. A verésért ötöst is ígért a diákoknak, aki közül húszan ütötték-rúgták Lorenzót.

A hátam mögötti gyerek a hajamat meghúzta, és így belevágta a fejemet a földbe, és akkor elkezdett rám futni mindenki. Valaki rugdosni, ütni kezdett, és a tanár ezt végignézte úgy, hogy nevette” – nyilatkozta az RTL-nek a fiú, aki az esetről másnap szólt a szüleinek. Még egy nap eltelt,

így szerdán szembesítették a feleket az iskolában. A tanár beismerte a tettét, a szülők pedig feljelentést tettek.

A Mezőkövesdi Tankerületi Központ az RTL-nek azt írta, elítélik az erőszak minden formáját, és az intézményben belső vizsgálatot tartottak, valamint a tankerület mint munkáltató megtette a szükséges intézkedéseket. A riport szerint a tanár szerda óta nem tartotta meg az óráit az iskolában.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vasvaril
2023. január 30. 06:45
Lorenzócska épp a Háború és békét olvasgatta a sarokban, mikor orvul rárontottak! Vagy csak anyuék akarnak kisajtolni az iskolából némi pénzt...?
utálom Pestet
2023. január 29. 20:41
RTL. Folytassam? A kissrác szimpatikus cigánygyerek, a sztori meg felháborító csakugyan. De hol a tornatanár? Őt nem keresték? Az osztálytársak némasági fogadalmat tettek? Költői kérdések.
Martell 2
2023. január 29. 19:15
A kis purdé jól tud már hazudni, nyilván minden ok nélkül agyalták meg.
Tarpibp
2023. január 29. 17:01
Az első mondat hazugság. Meghúzták a haját. Mivel csipesszel, majdnem kopasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik