Mel Gibsonnal találkozott Novák Katalin

2022. szeptember 25. 09:06

„Találkozás egy amerikai Hazafival” – írta a közös kép mellé az államfő.

2022. szeptember 25. 09:06
null

Újabb nap, újabb találkozás: Novák Katalin az Egyesült Államokban tesz látogatást. Az államfő előzőleg a mexikói-amerikai határnál a migrációs helyzetről tájékozódott, majd Joe Bidennel is találkozott.

A köztársasági elnök vasárnap reggeli Facebook-bejegyzéséből pedig az derül ki, hogy Mel Gibsonnal is sikerült összefutnia.

„Találkozás egy amerikai Hazafival” – írta a közös kép mellé Novák.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. szeptember 25. 23:57
Helyes.
miles1
2022. szeptember 25. 15:54
Ezt a csávót -bármennyire is szar colt az "oroszlánszív" agyonhájpolták amcsisztánban. Azután megcsinálta az APOCALIPTO-t, meg a PASSIO-t, és azóta se lenyelni, se kiköpni nem tudják.
Menhetten
2022. szeptember 25. 13:53
Novák Katalin 30-fős delegáció élén utazott New York-ba. Senki sem hívta meg az Egyesült Államokba. Mivel ugye az ENSZ székháza New York-ban van, így hát a magyar köztársasági elnök vezeti az ENSZ Közgyűlés magyar delegációját New Yorkba. Így aztán becsúszhat az USA-ba. Dehát ha nem hívták meg hivatalosan, mit fog ez a rengeteg vele jött csinovnyik ott csinálni? Úgy tűnik hogy legalább egy hétig maradnak. A szokásos fidesz hakni közpénzből. Az egész novák jelenség pedig végtelenül bárgyú, és haszontalan...
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 25. 13:13
Katica a magyar adófizetők pénzén elég gyorsan kiéli a szelfi bakancslistáját, és Evita Peron módjára körbeturnézza a világot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik