Orbán új kormánya megmutatja rendszerének igazi arcát

2022. május 14. 18:44

A rendőrminiszter a fontos. Csend legyen és fegyelem, ez a lényeg.

2022. május 14. 18:44
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Orbán nem is leplezi, hogy mi fontos, és mi nem fontos számára. Az oktatás, az egészségügy és a szociális kérdések cseppet sem. Így ezeket a rendőrminiszter irányítja.

A rendőrminiszter a fontos. Csend legyen és fegyelem, ez a lényeg. A gyerekeink, a betegek, az elesettek sorsa ennyire érdekli csak őt.

Viszont négy nagytőkés is tárcát kapott, hadd gazdagodjanak még jobban. Ez is a fontos célok egyike Orbán számára.

Orbán új kormánya megmutatja rendszerének igazi arcát.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2022. május 15. 21:51
Nyilatkozta ezt a téglaképű gerinctelen tehénklárika! Tehénklári! Rólad és a te rusnya pofádról aprilis 3-án döntöttek a magyarok, azt mondták nagy többséggel, hogy te és a komcsináci hazaáruló hazudozó bűnbandád elmehettek a büdös pitsába!!!!!!!!!!!!
Erdőmester
2022. május 15. 19:10
Klárika! 2006- ban ti bizonyítottátok, mennyire fontos a rendőrminiszter. Annak más feladata nem volt, mint tüntetőket megveretni. A mostaninak ez nincs a feladatkörében!
A közösség tagjaként
2022. május 15. 17:55
a te arcodat kárika meg le kellene fedni tetőcseréppel!
catalina9
2022. május 15. 15:17
Gyurcsányné Dobrev: A rendőrminiszter a fontos. Csend legyen és fegyelem, ez a lényeg." ahelyett, hogy olyan szabadság és sokszínűség lenne, mint Apró elvtárs idejében...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik