Putyinista propagandaoldal szervez tüntetést Budapesten – szúrta ki a Soroshoz köthető 444

2022. április 12. 18:29
A szervezők elmondásuk szerint nem hagyják, hogy hülyének nézzék őket.

Április 30-án Kreml-párti tüntetést szervez Budapestre az oroszhirek.hu nevű orosz hátterű „híroldal” – adta hírül a 444.hu. Az Oroszországot – 444-es tolmácsolásban a háborút – támogató felvonulás 13 órakor indul a Hősök teréről, és az orosz nagykövetséghez tart majd.

A szervezők azt szeretnék, hogy ne érje több szankció Oroszországot, illetve kijelentették, hogy elegük van az Európai Unió, az Egyesült Államok és az ukrán kormány folyamatos hazugságaiból.

A szervezők elmondásuk szerint nem hagyják, hogy hülyének nézzék őket, és azt sem akarják, hogy kizárólag Oroszországot állítsák be rossznak a világ előtt, „csak mert 1-2 háttér hatalomnak ez az érdeke”. Az elmúlt napokban egyébként Németországban is rendeztek oroszpárti felvonulásokat.

Azt, hogy a 444 hogyan kapcsolódik pénzügyileg Soros Györgyhöz ebben a korábbi cikkünkben olvashatja el.

A nyitóképen: oroszpárti tüntetés a bajorországi Kaufbeurenben. Fotó: KARL-JOSEF HILDENBRAND / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 303 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak egy frusztrált ballib troll.

Orosz-magyar határt?

"A cikkre két óra múlva máris dühödt, gyalázkodó, a 444-et "sorosista propagandaoldalként" hitelteleníteni próbáló sajtóreakció érkezett a putyinista, háborúpárti budapesti tüntetés védelmében."

Ó, Szily, ahogy képviseli a független, objektív sajtót :)
Ha ez a cikk "dühödt és gyalázkodó", akkor hogyan lehetne jellemezni egy tipikus 444-es cikket? Volna arra még kifejezés, vagy már a felsőfok is rég kimerült volna?

Milyen relativizmus? Nem pont az egyenlő mércével mérés?
Én bárkinek őszintén elhiszem, hogy őt az orosz háborúban a háború és nem az oroszok zavarja, ha meg tudja mutatni egy korábbi hozzászólását, ahol az amerikaiak által indított háború ellen, vagy az amerikaiak által megölt civil áldozatok miatt tiltakozik.

Nagy a Jó Isten állatkertje és nincs rajta kerítés...

Simán be kellene tiltani. Idegen érdekek mentén ne tüntetgessen senki! Mindegy, igazuk van vagy sem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés