Élőben közvetítik a templomból a Covid-árvákért felajánlott koncertet

2021. november 20. 12:20
A koncertre a belépés ingyenes, a védettségi igazolás és a maszk azonban kötelező.

A Budai Ferences Énekes Iskola, a Szent Angéla Gimnázium Kórusa, az öregdiákok Szent Angéla Kórusa és az erre az alkalomra alakult szülői kórus tart jótékonysági koncertet november 21-én, vasárnap 15 órától a budapesti Szent Imre templomban (a Szent Imre templom címe: 1114 Budapest, Villányi út 25.) – írja a Vasárnap.hu. A szervezők tájékoztatása szerint a nagy érdeklődésre való tekintettel az eseményt online is közvetítik, írják.

A jótékonysági előadáson részletek hangzanak el a Halotti szertartásból, J.S. Bach János Passiójából, valamint műsorra kerül W. A. Mozart Lauda Te Dominum és Te Deum című műve. A csodálatos torkú, boldog gyerekek hangját egy fantasztikus, a szervezők művész barátaiból összeálló zenekar kíséri.

A szólisták között olyan neves művészeket találunk, mint Sirákné Kemény Kinga szoprán, Hegyi Barnabás tenor, Neubauer Lóránt és Thaler Csongor basszus énekes.

Orgonán Varga László játszik, a csembalót Schnell Máté szólaltatja meg. Vezényel: Semjénné Menus Gabriella, Sirákné Kemény Kinga és Várföldi László.

A következő YouTube-linkre kattintva a koncert élőben is követhető lesz. A koncert jótékonysági céljára – a Regőczi István Alapítvány; a koronavírus árváiért – adakozni átutalással is lehetőség van: a Ferences Rendtartomány adományszámlájára (számlaszám: 11600006-00000000-28408844). Ha ezt a támogatási formát választják, kérjük, hogy a közleményben mindenképp tüntessék fel a COVID ÁRVÁK megjegyzést, írja a Vasárnap.hu.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában