Gődény György is indul a 2022-es országgyűlési választáson

2021. november 5. 20:31
A Normális Élet Pártja mind a 106 választókerületben indít jelöltet.

November 5-re hirdetett tüntetést Gődény György testépítő-gyógyszerész-járványszkeptikus a Kossuth térre. Az tüntetést  a Facebook-oldalára feltöltött videóval harangozta be, amelyben többek közt a V mint Vérbosszú című film fináléjának egyik kulcsmomentumának felidézését követően közölte, hogy pártja elindul a 2022-es választáson, és mind a 106 választókerületben egyéni képviselőjelöltet állít.

A párt neve a Normális Élet Pártja, és már 2020 nyarán bejegyezték. 

Gődény a 2018-as választáson a Közös Nevező Párt listavezetőjeként indult, mely miután sikertelenül szerepelt, nem fizette vissza a kampányára kapott 153 millió forintos állami támogatást, emiatt költségvetési csalás gyanújával folyik nyomozás ellene. 

Az Azonnali megkereste a gyógyszerász-testépítő-aktivistát, hogy megkérdezze, „a Normális Élet Pártja 2018-hoz és a Közös Nevező Párthoz hasonlóan tagja lesz-e egy pártcsaládnak”. 

Nincs család, nincs szórakozás, csak a Normális Élet Pártja. Nagyon sok munkánk van benne, hogy felállt a 106 egyéni jelölt.”

– felelte az Azonnalinak Gődény, aki elmondta, „nem bízzák a véletlenre, már decemberben elkezdik keresni a támogatókat, akik majd aláírják a jelölőíveket. A 106 képviselő egyike sem párttag.” 

A vírusszkeptikus gyógyszerész szerint a párt által meghirdetett polgári engedetlenséggel a kormányrendeletre reagálnak, ami a munkáltatók kezébe adja annak lehetőségét, hogy kötelezővé tegyék az oltást a munkavállalóiknak. Az Azonnali kérdésére, miszerint a nyugat-európai, több tízezres tüntetésekhez képest Magyarországon a járványügyi intézkedések ellen miért lépnek fel viszonylag kevesen, Gődény azt mondta: a magyaroknak nem sikerült az „átalakulás” a szocialista érából, és félnek. 

(MTI)

Fotó: Doktor Gődény, Facebook

Összesen 183 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondjuk ebben a helyzetben akár az MH, akár Gődény még tényező is lehet... itt tart a világ.

Pálinkás II...

Te meg vettél volna elő egy biológia könyvet. Hogy valaki az ostobaságára legyen büszke, az azért mindennek a teteje!

Majd Gödény visszaadja a normális életedet. Ha már mint gyógyszerész, büdös neki a munka. De a hozzád hasonló hülyékből elég jól megél.

Szerinted. Vedd elő Fekete István Ballagó idő című könyvét, amiben leírja, hogy kispajtása halt meg különböző fertőző betegségekben, mert nem volt vakcináció.

A vakcinációt Európában 200 éve fedezte fel Edward Jenner. Az elv kétszáz éve ugyanaz. bejuttatni az emberi szervezetbe a szaporodásképtelen kórokozót, amire az immunrendszer - aminek ideje van, mert nem öli meg előbb a kórokozó- kidolgozza az immunválaszt. Ez az elv 200 éve ugyanaz. Ma is ugyanúgy immunválaszt vált ki a vakcináció.

Most azt mondd meg, hogy mi az, amit Jenner tudott, a mai gyógyszergyártók meg nem tudnak? Mert ma is ugyanúgy működik az oltás, mint ahogy Jenner 200 éve megcsinálta.
Az, hogy sokadszorra is oltani kell, az egyrészt a vakcinát nem tudták olyan gyorsan gyártani, mint a vírus szaporodott, másrészt a hozzád hasonlók ostobasága miatt tovább is szaporodik.

Ma már Magyarországon is gyerekek halnak meg, mert a szüleik hisznek, neked, Gödénynek és a hülyeségeiteknek. Ők együtt fognak élni azzal a tudattal, hogy az ostobaságukkal megölték a gyereküket. De te továbbra is határozottan hirdeted a hülyeségeidet!

Szóval , mert neked meghalt a gyereked, ezért haljon meg másé is. És még ideológiát gyártasz is hozzá.

A következő lépés az lesz, hogy szüntessük meg az egészségügyet, mert a te gyerekeden nem tudtak segíteni?

Normálisnak gondolod, agyhalott?

Szóval mindenki hülye, aki nem akar olyan dolog miatt meghalni, ami ma már egyszerűen orvosolható.

Alapesetben együttérzek a fájdalommal, ami a legmélyebb, ami embert érhet, hogy elveszti a gyerekét.

De téged nem tudlak, mert azt akarod, haljon meg a másé is. Nem szégyelled magad, te lelkinyomorék!

Sajnos nem. Van sok agyhalott a jobboldalon is, én is ismerek nem is keveset.

Te nem vagy képes felfogni, hogy egy 200 éves bevált technológiát kifogásolsz. Sőt, kinában már korábban is vakcináltak.
Most azzal a hülyeséggel jössz, hogy a mai oltásgyártási technológia rosszabb, mint a régi. És még a természettudományos ismereteidre hivatkozol. Ami nincs. Mert még az érettségit sem tetted le.

Oltások nélkül már 5 millió magyar sem élne itt. Felfogtad?

A mentelmi jogi részt át is kéne írni. Eleget takaróztak már vele köztörvényes gazemberek.

Megint egetverő hülyeségeket állítasz. Amig millió számra vannak hozzád hasonló ostobák, addig az esély egy új, veszélyesebb mutáció kialakulásának esélye nagyon magas.

Te magad és az elvbarátaid adnak lehetőséget a vírusnak a fejlődésre.

Ez pont olyan, mintha arról élőznél a facebook-on, miközben 180 km/h óra sebességgel suhansz, hogy a szemét rendőrök miatt van közlekedési baleset, mert nem szedik ki a forgalomból az eszeveszetten száguldozókat.
Mert te is vagy az oka annak, hogy új mutaciók jelennek meg. Te, meg a többi agyhalott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában