Felmondott Pion István, a Pesti Hírlap főszerkesztője

2021. október 18. 17:25

Vele együtt távozik a lap két szerkesztője, Csider István Zoltán és Aradi Péter.

2021. október 18. 17:25
null

Felmondott a Pesti Hírlap főszerkesztője, Pion István és két szerkesztőtársa – erősítette meg az értesülést a 24.hu-nak az érintett és Trencséni Dávid, a lap hírigazgatója- 

Pion Isván tavaly októberben lett a 168 Órát is kiadó Brit Médiához tartozó ingyenes fővárosi napilap, a Pesti Hírlap főszerkesztője,. ahol korábban szerkesztőként dolgozott.

„Nagyon szép másfél évet töltöttem a Pesti Hírlapnál, de a végéről nem szeretnék beszélni” – mondta Pion István a 24-hunak.

Csider István Zoltánt, a lapnak megerősítette, hogy azon, a baloldali sajtóban kifogásolt címlapok miatt történt a távozás, melyek Márki-Zay Péter ellen foglaltak állást az előválasztási időszakban..„Szakmailag vállalhatatlanok voltak azok a címlapok. Nem mi találtuk ki, nem a főszerkesztő ötlete volt” – mondta a 24.hu-nak a felmondott szerkesztő aki többet nem kívánt elmondani.

Fotó: Mika Tivadar Kultúrmulató, Facebook

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. október 19. 11:21
"Márki-Zay Péter ellen foglaltak állást" - és máris mehetnek a levesbe, pedig MZP még a fasorban sincs! Mi lenne akkor, ha tényleg (hófehér) kormányfő lenne a (hét törpe) koalíció élén?
cutcopy
2021. október 19. 10:28
Ezek a pesti pionok ilyenek..
tölgy
2021. október 18. 23:06
Hmmm... a történet oly ismerős! 2006-ban is az OMSZ ügyeletese volt a felelős az aug. 20.-án bekövetkezett katasztrófáért. Ebből is látszik, a mosléknál a hatalom most is a böszme kezében van. Soha többé böszme, vagy böszme klón kormányt!
balsors
2021. október 18. 19:22
Valami zavar van, a 168 arról írt, hogy Gy.bá van Mzp mögött, majd visszavonta, vagy mégis, ez a lemondás az infót erősíti?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik