Kovács Zoltán: Magyarországon a gyermeknevelés kizárólagos joga a szülőé

2021. augusztus 1. 9:01
A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint a Forma 1-es futamra érkezők a gyermekvédelmi törvényről mit sem tudnak.

Magyarországon a gyermeknevelés kizárólagos joga a szülőt illeti, ezt garantálják nemzetközi szerződések, uniós dokumentumok és a magyar alkotmány is, ebben az ügyben senki másnak nincs keresnivalója – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A gazdaságnak gyors beavatkozásra van szüksége az újrainduláshoz

Arra a kérdésre, miért halasztja Brüsszel a megállapodást a helyreállítási alapról, Kovács Zoltán úgy reagált: ránk akarnak kényszeríteni egy világlátást, ha pedig egy tagállam nem úgy cselekszik, ahogy a brüsszeli bürokraták gondolják, akkor mondvacsinált okokkal, jogi köntösbe csomagolva, politikai támadás indul. Az újraindítási alaphoz való hozzáférést gyakorlatilag blokkolják, épp akkor, amikor a gazdaságnak gyors beavatkozásra van szüksége az újrainduláshoz. Felfüggesztik a tárgyalásokat, zsarolnak az ehhez nem kapcsolódó gyermekvédelem ügyében – mondta Kovács Zoltán.

Kifejtette: a magyarországi Forma 1-es futamra érkező – egyébként a magyar gyermekvédelmi törvényről mit sem tudó – sztárok megszólalása azt példázza, hogyan működik ez a hálózat, hogyan lehet akkor, ha egy bizonyos kérdésben – például a magyar gyermekvédelmi törvény esetében – egy tagállam másként gondolkodik, mint azt a nemzetközi mainstream elvárná, megszólaltatni „beszélő fejeket”, akikre a laikus közvélemény figyel. Talán ez a legaljasabb része annak a kampánynak, amelyet Magyarország ellen folytatnak, hiszen olyan embereket nyernek meg, akik nem tudnak semmit. Honnan tudná egy Forma 1-es pilóta, hogyan élnek a magyarok, milyen következetesen védi az alkotmány és a magyar kormány a családok és gyermekek jogait? – mondta az államtitkár.

Csak a magyaroknak van joguk dönteni

Arra felvetésre, miért mossák össze a törvénnyel összefüggésben a pedofiliát és a homoszexualitást, Kovács Zoltán arra hívta fel a figyelmet: ne tévesszük szem elől, hogy mielőtt a törvény és a hozzá kapcsolódó jogszabályok szövege megjelent volna, a hálózat, az LMBTQ-mozgalmak, a Soros György által fizetett nemzetközi szervezetek hálózata már ezzel támadta kormányt. Azzal kapcsolatban, hogy a gyermekvédelem ügyében a Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette a kormány 5 népszavazási kérdését, az államtitkár azt emelte ki: olyan kérdésekről van szó, amelyekben csak a magyaroknak van joguk dönteni, ezek a kérdések nem tartoznak az EU kompetenciájába. A népszavazás a legalkalmasabb formája a népakarat kifejezésének – szögezte le Kovács Zoltán.

A nemzeti konzultáció az államtitkár szerint az elmúlt 11 évben az egyik leghatékonyabb és legsikeresebb formája volt a választókkal való párbeszédnek bármilyen kérdésben. Most a gazdaság és az élet újraindítása szempontjából fontos kérdésekről mondhatják el az emberek a véleményüket, és ebből kiderül, mit gondolnak az elmúlt 11 évről. Ez a siker kulcsa – mondta Kovács Zoltán.

(MTI)

Fotó: Kovács Zoltán, a 2021-es Egy a Természettel Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára köszöntőt mond a sümegi Jakab Napok megnyitóján a Püspöki Palota kertjében 2021. július 31-én.MTI/Máthé Zoltán

Összesen 240 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A tankötelezettség törvényileg szabályozott. Ez azt jelenti, hogy a
hülye szülőkkel szemben védik a gyerekek érdekeit. Esetleg vitathatod,
hogy kell-e írni-olvasni megtanulni, ehhez jogod van, de ha emiatt
idiótának néznek ne nagyon csodálkozz.

"Magyarországon a gyermeknevelés kizárólagos joga a szülőé"
Nem szívesen látott vendég az az idegen, aki ezt kigúnyolja, hamis hír keltésével ez ellen provokál, elfajzott zsidó pénzből fizetve...

Boldog lehetnél, ha tizedannyi lenne a fejedben, mint nekik. Lásd a parlamenti válaszokat az ellenzéki személyek őrjöngéseire:-)

Így van. A kormánypárti válaszok hatalmas türelemröl, felkészültségről és általános tudásról tanúskodnak.

Ez egy nem átgondolt mondat.

Nevel az irodalom, a történelem tanár, az osztályfőnök, a hit v. erkölcstan tanát. Meg az utca.

Igaz, végső soron lehet mondani, h. ezek közül ezek szerint kizárólag a szülő nevel jogosan, bár nem tudom, h. ennek mi értelme van.

Az az erkölcs, ami a "művelt" Nyugaton kialakult, egyenesen visszataszító, ettől tényleg jobb minél előbb törvényileg elszakadni.
Felfoghatatlan a hiányzó gyakorlatiasság, evidens, h. nemet NEM lehet változtatni, a kromoszómákat nem lehet a botor vágyakhoz hozzá-igazítani.
Felfoghatatlan az abortusz a születésig, a nem-átalakító műtétek, különös tekintettel arra, h. mindehhez van kórház, orvos.

Az, h. a nevelés a szülő kizárólagos joga valahogy nem a megfelelő kizárólagos alátámasztása annak az állami, kormányzati törekvésnek, h. ebből az agybajból Magyarország maradjon ki. Ehhez a törekvéshez kéri a kormány a választók támogatását a népszavazáson keresztül. Jó lenne társadalmi közmegegyezés arról, h. mit NEM akarunk.

Marx, Engels, hogy kettő klasszikussal kezdjem...
De, hogy egy mai kortársunkat említsek, a fekete nemességből, azaz az elfajzott zsidókból: Al Goldstein...
"ZSIDÓK A PORNÓIPARBAN
ÍRTA: NATHAN ABRAMS ... A zsidó részvétel a por­nóiparban régi história, Amerikában vi­tathatatlanul hozzájárultak ahhoz, hogy egy marginális szubkultúra az amerikai élet fontos részévé váljon."

"a fél Fidesz Soros pénzén tanult"
Orbán Viktor "1989 szeptemberétől a Soros-alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta. "
3 hónap, de inkább kettő...
1989 szeptemberétől egészen 1989 decemberéig, amikor felhívta G. Sorost és csak annyit mondott: Kösz, de a szarodat velem ne etesd!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés