Kórházba került Esztergályos Cecília

2021. július 25. 17:18

Azonnal műteni kellett.

2021. július 25. 17:18
null

Súlyos sérülést szenvedett Esztergályos Cecília, ezért azonnal műteni kellett a színésznőt – írja a Blikk. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő  Facebook-oldalán írt egy rövid bejelentkezést, melyben az áll: kiugrott a csípője, amit rögtön meg is műtöttek. Azt ígéri a színésznő, ha már otthon lesz, beszámol a részletekről.

Nyitókép: MTVA / Zih Zsolt

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2021. július 26. 14:00
@Berecskereki Áder János hevesen érvelt amellett, miért nem helyes a határon túliak anyagországi választójoga 2018. február 11., 19:30 Szerző: 168.hu „Elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, akik nem adófizető polgárai az országnak, és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötődése nincs is már az országhoz” – mondta Áder János. Parlamenti beszédében a fideszes politikus arról is beszélt: azért sem támogatják a választójog kiterjesztését a határon túl élő magyaroknak, „mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága”. Azt mondta, hogy „aki részt akar venni a választásokon, az költözzön haza, költözzön vissza Magyarországra”. Persze mindezt Áder nem most, hanem 25 évvel ezelőtt. Az akkor ellenzéki Fidesz politikusa az 1993. szeptember 28-án, a választójogi törvény módosításáról szóló vitában érvelt olyan vehemenciával – és hajszálpontosan olyan érvekkel – a külföldön élő magyarok szavazati joga ellen, mint manapság Gyurcsány Ferenc. A megdönthetetlen elvi alapállásról videó is tanúskodik, alább pedig a fotó, amelyen az egymilliomodik új magyar határon túli kettős állampolgárral, családjával, valamint Orbán Viktorral mosolyog Áder János:
alter_ego
2021. július 26. 08:48
A szép színésznők ritkán jó komikák. Ő az! Jobbulást!
Tatulus
2021. július 25. 21:29
Ó, szegény! Zseniális színésznő! Jobbulást, hosszú életet, Kedves Cecília!
Kanmacska
2021. július 25. 21:23
Jobbulást kívánok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik