Kigyulladt egy kisbusz a balatoni völgyhíd közepén – a szalagkorlát is megolvadt (VIDEÓ)

2021. június 22. 13:27

Egy színészeket szállító jármű lobbant lángra az M7-es autópályán Kőröshegynél.

2021. június 22. 13:27
null

Kigyulladt egy színészeket szállító kisbusz az M7-es autópálya kőröshegyi völgyhídján vasárnap – a Budapesti autósok beszámolója szerint.  A színtársulat járműve épp a viadukton haladt, amikor a motortere elkezdett füstölni, majd rövid időn belül lángra lobbant.

A gyorsforgalmi utakat figyelő egyik kamera felvételén látszik, hogy amíg lehetett, próbáltak minden értéket menteni a buszból, amely végül teljesen kiégett. Személyi sérülés nem történt.

VIDEÓ

A Magyar Közút fonyódi mérnökségének diszpécsere észlelte az esetet, rögtön a helyszínre küldte az útellenőröket és értesítették a Katasztrófavédelmet és a Rendőrség munkatársait is.  A tűz olyan intenzív volt, hogy az érintett részen a szalagkorlát is megolvadt.

A tűzoltók kiérkezéséig gyorsan lezárták a külső sávot, majd ahogy a mentési munkák elindultak, teljes pályazárat vezettek be a rendőrséggel együtt.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
satman11
2021. június 22. 20:34
Kapcsolódó tény, hogy az egyébként minden szempontól felesleges és szükségtelen kőröshegyi-völgyhíd - a kapcsolódó beruházásokkal együtt - többe került, mint az összes új stadion bekerülési költsége együttesen...
Gullwing
2021. június 22. 15:23
A korlát acél az nehezen kap lángra. Persze ezt az elqró és csapata építette............
drágabolgárúr
2021. június 22. 15:00
A kőröshegyi völgyhíd a magyar Bermuda-háromszög? Miért mindíg a híd közepén gyulladnak ki a járművek?
útonjáró
2021. június 22. 14:10
tavaly nyáron is épp a völgyhídon égett ki egy autó... mi lehet ott...? ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik