Tovább csökkent a kórházban ápoltak száma

2021. április 22. 8:02
Elhunyt 214 beteg, az új fertőzöttek száma 3 607. A beoltottak száma 3 419 450 fő, közülük már 1 453 300-an a második oltását is megkapták.

3 607 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 760 967 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 214 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 26 001 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 469 592 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 265 374 főre csökkent. 7 507 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 876-an vannak lélegeztetőgépen – tájékoztat csütörtök délelőtt a koronavírus.gov.hu. Az oldal ismerteti az oltási statisztikát is. Eszerint a beoltottak száma 3 419 450 fő, közülük 1 453 300 fő már a második oltását is megkapta.

Összehasonlításképpen: szerdán 207 áldozatot jelentettek, és 2527 embernél regisztrálták a fertőzést. Kórházban 8097 koronavírusos beteget ápoltak, közülük 925-en voltak lélegeztetőgépen.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak halkan mondom. Oltári nagy baromságokat beszélsz, és még hozzáértőnek is képzeled magad. A valóságban azonban halványgőzötök sincs róla, hogy miről hadováltok szakmányban.

A valóságban olyan 4 év múlva, amikor a hivatalos adatokat nézve megtudod, hogy köszönőviszonyban sincs a valóság a hülyeségeitekkel.

Mondjuk ez sem igaz, de már belefáradtam abba, hogy elmagyarázzam, hogy mennyire hamis adatokból vontok le következtetéseket.

Rohamosan csökken a kórházak terheltsége. Nagyon jó! Azt hiszem
kimondhatjuk, hogy a magyar egészségügy kibírta a terheléspróbát.

A felezési idő kb 12-15 nap.

Számoljunk egy kicsit: mondjuk 1500-an vannak lélegeztetőgépen, és
meghalnak 300-an. Másnap is. Harmadnap is. Negyednap is. Stb.

Csak nem akar nekem kijönni nekem az, hogy majdnem mindenki
meghal, akit lélegeztetnek. Akárhogy számolom, ez 20 %.

Nektek nem politikusaitok vannak, nem szakembereitek, hanem isteneteitek. Dobrev , Gyurcsány és a többi, mind istenek. Nincs szükségük szakemberekre, csak kinyilatkoztatásra.
De vannak itt olyanok is, akiknek a hite nem politikusok imádatában merül ki és általában érdekli őket a járványügyi szakemberek aprólékos és alapos munkája, amivel feldolgozzák, elemzik a járványt és protokollokat dolgoznak ki. Mivel pandémiáról beszélünk ez nem egyszerű, nekünk embereknek.

Persze neked, akinek az istenei és prófétái mondják meg a tutit a járványról, mint Dobrev és Gréczy neked felesleges számokkal és érvekkel jönni. Majd kiáll Arató Gergely próféta és megmondja, hogy mit gondolsz.

... na jó, nem erőltetem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés