Nagy Blanka kilépett a Momentumból

2020. november 29. 13:47
Az Azonnali szerint ennek az az oka, hogy a Bács-Kiskun megyei ellenzéki aktivista nem lehet a párt jelöltje a 2022-es országgyűlési választáson.

Kilépett a Momentumból Nagy Blanka, értesült az Azonnali. A portál úgy tudja, ennek az az oka, hogy a Bács-Kiskun megyei ellenzéki aktivista nem lehetett a párt jelöltje a 2022-es országgyűlési választáson.

A lap emlékeztet: Nagy Blanka 2018 végén, 18 évesen egy Bács-Kiskun megyei gimnazistaként lett ismert, miután egy ellenzéki tüntetésen úgy fogalmazott: „Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát”.

Nagy Blanka a fellépése után szerepelt a Magyar Narancs címlapján, és elővette őt Bayer Zsolt is. Találkozott vele Frans Timmermans, az Európai Bizottság szocdem alelnöke is, aki az európai szocialisták csúcsjelöltje volt 2019-ben.

Végül az MSZP helyett a Momentumba lépett be. A 2019-es önkormányzati választáson összellenzéki jelöltként indult az önkormányzati képviselőségért Kiskunfélegyházán, ám mindössze 20 százalékot szerzett, így nem jutott mandátumhoz – emlékeztet az Azonnali.

Fotó: Nagy Blanka diák beszédet mond a Demokratikus Koalíció európai parlamenti kampánynyitó rendezvényén a Budapest Kongresszusi Központban 2019. április 14-én. MTI/Mohai Balázs

Összesen 204 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Őszintén bevallom, hogy arról sem tudtam, hogy tagja volt a Momentumnak.

Nem a DK vagy az MSZP rendezvényén szólalt fel utoljára? Biztos, hogy Momentum tag volt? Vagy ezek már ennyire egymásba folynak?

Mi lesz a következő amúgy?
Eddig MSZP, Momentum...

ezen a hulyepicsan semmi sincs ami kicsi lenne, leszamitva az agyat
undorito hajas diszno

Nagy Blanka a Momentumról:

"Szimpatikusnak találtam, hogy egy olyan pártról van szó, amely most kezdi felépíteni a múltját, a jelenét, s a jövőjét."

Most kezdi felépíteni a múltját???

Uram Atyám! Mi lesz most?

Egyetértek. Ez a sorsa a szfe-seknek is. Ballib technológia.

Csatt. Földet ért. Használat után eldobandó. Most akkor jön a műkörömépítés. Eleve is az jött volna, de így most egy kis vérszívás után.

A mór megtette kötelességét, a mór mehet...

Ha azt akarod, hogy tiszteljenek, akkor neked is tisztelned kell a "másik oldalt".
Máskülönben te sem leszel különb a sok trágárkodó ostobánál akire csak legyintenek az emberek...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés