Húsz diplomát szerzett, ebből tizenegyet Szegeden

2020. október 13. 11:17
Kapus Krisztiánnak van a legtöbb felsőfokú végzettsége az országban, írja a szeged365.hu

Informatikus – könyvtáros, katolikus hittanár, magyar szakos bölcsész, művelődésszervező, média specializációval, de tanult egészségfejlesztést, mentálhigiénét, járt közoktatási vezetőképzésre is, katolikus teológus és ez még csak a töredéke azoknak a területeknek, amiből diplomát szerzett Kapus Krisztián az elmúlt 28 év alatt. Neki sikerült eddig a legtöbb felsőfokú végzettséget – összesen húsz diplomát – megszereznie, amiből tizenegyet Szegeden kapott meg, írja a szeged365.hu. Kapus Krisztián Szegeden kezdte az egyetemet, az első hét diplomáját itt vehette át. Először a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola magyar – könyvtár szakára járt, de ezzel nem elégedett meg, közben levelezőn elvégezte a Szegedi Hittudományi Főiskola katolikus hittanár szakát is. Rá egy évre már művelődésszervezőként is a főiskola hallgatója lett, rendelkezik orosz nyelv – és irodalom tanár szakos diplomával, plusz szerzett kisebbségpolitikai szakember és stíluskommunikátor végzettséget is.

„Mindig találtam valamit, ami az adott szakon kicsit jobban érdekelt, mint amennyit tanítottak belőle, ezért ilyenkor kerestem egy olyan szakot, ahol lehetőségem nyílt jobban elmélyednem ezekben a témakörökben” – nyilatkozta arról, hogy mi motiválja. Kapus Krisztián jelenleg is tanul, a szegedi Gál Ferenc Egyetemen, ahol iskolai mentálhigiéné pedagógus szakvizsgára készül éppen, mellette a Pécsi Tudományegyetem hallgatója is, valamint jelnyelvi tanfolyamra jár, és nemrég horgászvizsgát is tett.

(szeged365.hu)

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van munkahelye is, vagy annyi hasznunk van belőle, mint egy szefésnek?

Feri valójában feltalálta az időgépet. Így lehetett, hogy a maga által írott borászati remekművet amit beadott, visszavitte az időben, hogy sógorának is legyen diplomája, az övé pedig eltűnt. Önzetlenségéért megbecsülést és nem gúnyolódást érdemelne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában