Volner János megalakította a Volner Pártot

2020. szeptember 19. 19:00
A pártban fiatal értelmiségiek és idősebb értelmiségiek egyaránt lesznek Volner János szerint.

Nem csupán parlamenti jelenlétre, hanem döntő befolyásra törekszik a magyar közéletben a szombaton megalakuló Volner Párt – jelentette be Volner János független országgyűlési képviselő szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Közölte: a pártot fiatal értelmiségiekkel és idősebb tapasztalt értelmiségi holdudvarral alakítják meg. Céljuk az, hogy a megszerzett parlamenti mandátumaikkal ellenzékben maradva, elvtelen politikai alkukat nem kötve az ország fenntartható fejlődését szolgáló programot alkossanak, és elősegítsék, hogy „Magyarország ismét demokrácia legyen” – mondta.

Volner János szerint a 2022-es országgyűlési választásokon sem a Fidesz, sem a baloldali összefogás nem tud országgyűlési többséget szerezni, és kisebbségi kormány alakul majd. A Volner Párttal egy nemzeti ügyekben elkötelezett szakértői kormányért dolgoznak, amely képes Magyarország felemelésére, és biztonságot, jólétet teremtve az egész magyar társadalmat képes felemelni – tette hozzá. Programjukat vázolva kiemelte: a nemzet megújulásának alapegységeiként tekintenek a gyermeket vállaló családok sokaságára, támogatják a hagyományos családmodellt és megőrzendő értéknek tekintik a történelmi egyházak tevékenységét.

Közölte, Európa erejét a nemzetállamokban élő népek sokszínűségében látják, és elutasítják az Európai Egyesült Államok gondolatát, valamint a migrációval létrejövő multikulturális társadalom tervét, hasonlóan a szélsőségesség minden formájához.    

Európa népeire a náci és kommunista rezsimek után jelenleg a szélsőséges liberalizmus jelenti a legnagyobb veszélyt – fogalmazott. Kérdésre válaszolva megjegyezte: a pártot professzionális munkatársak segítik majd, a versenyszférában, üzleti életben szerzett tapasztalatukkal.

(MTI; fotó: MTI)

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt volt az ideje már

A szentpétervári online tanfolyamon ezt mondták és kész. Jani párt, ez kell!

....megszerzett parlamenti mandátumaikkal -"Magyarország ismét demokrácia legyen"
Ha most nem demokrácia, hogyan szereznek mandátumokat?

Tunya, Te már Dobrevéket nyeldekled 10 éve..

Tapasztalat szerint ezek a kezdeményezések hamar elhalnak: egy-két húzó ember nem elég, s a szakemberek már "elkeltek", csak amatőrök maradtak. Másfél év már kevés egy ütőképes új párt kialakítására.

Az állampárti rendszerben..

A Volner pártban megkapja az erősebb Skodát meg a millás fizetést a qrvája?

Jól mérte fel h hogy még egy pártra van igény.. vagy csak erősebb Skodára..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában