Új díjakat alapított a Magyar Batthyány Alapítvány

2020. július 09. 07:29

A díjak célja, hogy elismerje az olyan kiemelkedő közéleti személyiségek munkásságát, akik korunk társadalmi, gazdasági kihívásaira pragmatikus választ adnak – közölte a BatthyányTV.

2020. július 09. 07:29
null

„Az idei évben először, ám hagyományteremtő szándékkal a Magyar Batthány Alapítvány megalapította és odaadományozza a Gróf Batthyány Lajos és Gróf Zichy Antónia Díjakat. Célja, hogy elismerje az olyan kiemelkedő közéleti személyiségek munkásságát, akik korunk társadalmi, gazdasági kihívásaira pragmatikus választ adnak, ezzel a magyar nemzet jobbítását, Magyarország sikerét, nemzetközi elismertségét erősítik. Arra kérem, legyen Ön is jelöltállító tagunk és küldje el a Magyar Batthyány Alapítvány email-címére annak a férfi és női jelöltnek a nevét, akit érdemesnek tart e rangos elismerés elnyerésére” – hangzik el a közzétett videóban.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2020. július 09. 11:56
Elég házsártos vagy kisember....
Akitlosz
2020. július 09. 11:11
Politikusok lakájai tűntetgetik ki a politikusokat. Igazán szép hosszú nyelvre utal.
998877
2020. július 09. 08:01
'küldje el a Magyar Batthyány Alapítvány email-címére annak a férfi és női jelöltnek a nevét, akit érdemesnek tart e rangos elismerés elnyerésére' Fogadjunk, hogy a Soros csicskák a korrupt és országzüllesztő és fetrengő, szánkógyújtogató moskékellenzékieket fogják támogatni.
998877
2020. július 09. 07:58
Orbán, Matolcsy, Varga Mihály lenne a díjra méltó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik