Hallott már a dél-koreai soft powerről?

2019. december 17. 9:44
A Külügyi Műhely Alapítvány most megjelenő folyóiratában erről is olvashat.

A Külügyi Műhely egy tudományterületeken átívelő szakmai közösség – írják a honlapjukon. Céljuk, hogy olyan fiatal kutatókat és szakértőket szólítsanak meg, akik a nemzetközi eseményekre fókuszálnak. Emellett elkötelezettek a különböző tudományterületek közelítése mellett, amely szerintük nem csupán a kutatási eredmények bővüléséhez vezet, hanem a szakmai diskurzus fejlődését is elősegíti.

A Külügyi Műhely Alapítvány tudományos kiadványokban történő publikálási lehetőséget, valamint közösségépítési felületeket biztosít fiatal kutatók, szakértők számára. A most induló Külügyi Műhely nevű folyóiratuk is ezt a célt szolgálja.

Az első számban olvashatnak többek között a diszkrimináció tilalmának jogáról Európában, megtudhatják, hogy „Mi fán teremnek a Visegrádi országok?”. Ha már a fáknál járunk: a Független Államok Közösségének (FÁK) működésébe is betekintést nyerhet az olvasó. Emellett regionális témákat is boncolgatnak a szerzők, ilyen például az albániai muszlimok történetével, illetve a német-namíbiai kapcsolatok helyzetével foglalkozó tanulmány.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában