Vasárnap.hu: Ellenzéki csoport törne be az Emmi-be

2019. december 9. 10:17
13:45-kor 80-100 fővel foglalnák el a minisztérium épületét.

Hétfő délutánra egy ellenzéki csoport tagjai terveznek épületfoglalást az Emmi-ben – írja a Vasárnap.hu. A lap szerkesztőségébe eljutott információk szerint egy körülbelül húszperces gerillaakcióra készül a csoport. 

A mozgósító levélben az áll: legalább 80-100 aktivistának kellene összegyűlnie az épületfoglalásra. Az aktivistákat az akció előtt a Toldi Moziban készítenék fel. 

Egyszerűen bemegyünk, egy rövid felszólalás után közösen elskandáljuk a petíció szövegéből készült kivonatot, aminek a szövegét megkapjátok a Toldiban. Hogy ez működjön, mozgósításra van szükség, csak akkor hatásos, ha tényleg sokan vagyunk. Szóljunk az elkötelezetteknek, hogy legyünk legalább 80-100-an” – áll a Vasárnap.hu-hoz eljutott felhívásban.

A portál emlékeztet: a 13:45-re tervezett akció nem az első ilyen megmozdulás.  

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyrészt: majd megunják. Másrészt: ha bármi törvénytelenség történik, isszák a levét. Az ellenzék nemrég még azt ígérte, hogy komoly, kormányváltó erőkként óhajt ezentúl viselkedni. Azonkívül: feltételezve, de meg nem engedve, ha kormányra kerülne az ellenzék, nagyon veszélyes precedenst teremt saját maga ellen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés